Nadežda Babkina skaistuma saglabāšanai vannojas gaļas buljonā

foto: entertainment.ru.msn.com
foto: entertainment.ru.msn.com

63 gadus vecā dziedātāja Nadežda Babkina piedalījās Andreja Malahova raidījumā „Lai runā”. Ēterā māksliniece atspēkoja baumas par romānu ar Maskavas mēra radinieku un apstiprināja stabilās attiecības ar civilvīru Jevgeņiju Goru. Tāpat tautas kolektīva vadītāja pauda, kā viņai izdodas saglabāt skaistumu.

Dziedātāja pastāstīja, ka 37 gadus vecais Antons Sobjanins strādā viņas kolektīvā, tādēļ viņus bieži redz kopā vilcienos ceļā uz viesizrādēm. Lai iekārtotos darbā pie Babkinas, Antons speciāli atbrauca no Kuzbasa. Un, kaut gan viņus bieži redz kopā, Nadežda apgalvo, ka romāns viņu starpā nepastāv.

33 gadus vecais dziedātājas civilvīrs Jevgeņijs Gors, kurš ar mākslinieci dzīvo kopā jau 10 gadus, paziņoja, ka pat nedomā būt greizsirdīgs. Pēc Gora vārdiem viņš par Nadeždu ir pārliecināts par 100%. Turklāt Babkina palīdz veidot viņa karjeru: viņš ir kļuvis par mūziķi, kā arī ieteica nodarboties ar karjeru. Dziedātājas civilvīram pieder neliela sveču rūpnīca, kura ražo sveces ar dažādiem aromātiem, kuras labi pērk dāvanām, – vēsta eurosmi.ru.

Lai saglabātu skaistumu, Nadežda atzinās, ka ir gatava uz dažādām procedūrām, pat uz tādām eksotiskām, kā maralu vannas. Svaigi sagrieztu maralu ragu novārījuma vannai ir spēcīga atjauninoša iedarbība. Lai iegūtu maksimālu efektu, savdabīgajā gaļas buljonā jāsēž 15–30 minūtes.


Написать комментарий