Pirms diviem gadiem nomira Vitnija Hjūstona

foto:  telegraph.com.ua
foto: telegraph.com.ua

No pašas bērnības Vitnija Hjūstona dziedāja baznīcas korī, jau tad mūzika kļuva viņai ļoti svarīga.

Māksliniece ar lielāko balvu bagāžu pasaulē Vitnija Hjūstona pasaulē ir pazīstama kā aktrise, dziedātāja un pat producente nomira 2012. gada 11. februārī.

Viņa piedzima ASV 1963. gada 9. augustā. Jaunības gadus Vitnija Hjūstona veltīja modeļu biznesam. Strādājot par foto modeli, filmējoties reklāmas rullīšos un izpildot dziesmas kā bekvokāliste. Tāpat Vitnija Hjūstona sāka strādāt par aktrisi dažos televīzijas šovos.

Hjūstonas enerģijas pietika arī deju nodarbībām. Viņa ātri ieguva popularitāti, pateicoties savai unikālajai balsij. Vitnija Hjūstona pārstāja būt par otro numuru, kad 18 gadu vecumā parakstīja savu pirmo kontraktu. Vairāki darba gadi deva pozitīvu rezultātu: Vitnijas Hjūstonas debijas albums tika pārdots ASV 13 milj. kopiju tirāžā, – vēsta telegraf.com.ua.

Hjūstona ir saņēmusi vairākas „Garmmy” balvas, laidusi klajā vēl vairākus veiksmīgus albumus, filmējusies oriģinālos klipos.
Viņas populārākā dziesma ir "I Will Always Love You". To joprojām mīl miljoni klausītāju.

Dziedātāja nomira 2012. gada 11. februārī Losandželosas greznajā Beverlihilzas rajonā. Pēdējos gados Hjūstona bija atkarīga no narkotikām un alkohola, par ko pati atzinās televīzijas kameru priekšā.    


Написать комментарий