Interneta tīklā nokļuva pirmā Mercedes S-Class Coupe fotogrāfija 1

foto: autonews.ru
foto: autonews.ru

Fotogrāfijā redzams, ka automobilis ir ieguvis gan standarta sedana, gan Mercedess F700 koncepcijas īpašības. Jaunumam jānomaina pašreizējo CL–Class 2014. gada beigās vai 2015. gada sākumā.

Jaunais S-Class Coupe uzbūvēts uz būtiski vieglākas platformas, kas pozitīvi ietekmēs automobiļa dinamiskos rādītājus. Mašīna būs aprīkota ar Ride Control sistēmu, kura izmanto kameru ceļa seguma skenēšanai automobiļa priekšā un pati regulē piekari, – ziņo autonews.ru.

Kā tika ziņots iepriekš, jauno Mercedes S-Class Coupe ražos ar twin-turbo dzinējiem, tāpat ir iespējama ekoloģiskās dīzeļa–elektriskās versijas parādīšanās. Būs pieejama arī 4MATIC piedziņas opcija. Tiek gaidīts, ka topa versijas tirgū sastādīs konkurenci Bentley Continental GT un, iespējams, Rolls-Royce Wraith un Aston Martin DB9.

S-Class modelis ar indeksu W222 Eiropā tirdzniecībā nonāca pērnā gada jūlija beigās, bet septembra beigās bija pieejams Ķīnas tirgū. Tiek plānota vairāku jaunu S-Class versiju ieviešana. Tā, vadošo Mercedes līniju bez kupejas papildinās kabriolets un greznā Pullman versija, kurai jānomaina pagātnē aizgājušo Maybach.       


Темы: , , , ,
Написать комментарий

Kāds sakars Dpilij ar MB W222? Kur ir BY tramvaji, cik var muldēt un kad būs?