Kalupes pagasta pārvalde aicina darbā kultūras menedžeri

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņo Daugavpils novada municipālais portāls, Kalupes pagasta pārvalde, tāpat kā Medumu pagasta pārvalde, sāka aktīvi meklēt jauno kultūras menedžeri.

Tā, kandidātam izvirzīto prasību vidū ir speciālā augstākā vai vidējā izglītība, turklāt priekšroka – kultūras nozares vadības speciālistiem ar pieredzi kultūras darba organizēšanā.

Turklāt nākamajam Kalupes pagasta pārvaldes menedžerim jāpārzina darbības īpatnības, jābūt zināšanām par kultūras darbu un tā attīstības procesiem, izpratnei par kultūras mantojumu un tradīcijām, zināšanām kultūras darba un finanšu plānošanā, kultūras projektu vadībā.

Neatņemamas kultūras menedžera īpašības ir komunikabilitāte, atbildība, spēja patstāvīgi organizēt savu darbu, veidot sadarbību ar pagasta iedzīvotājiem un iestādēm, augsta atbildības sajūta uzticētiem darba pienākumiem, radoša pieeja darbam. Protams, potenciālajam Kalupes pagasta pārvaldes menedžerim jābūt teicamām latviešu valodas zināšanām, oratora spējām un datorzināšanām, lai veiksmīgi veiktu savu darbu.

Atliek vien piebilst, ka visi interesenti tiek aicināti iesniegt savus CV un pieteikumus personīgi vai pa pastu pēc adreses: Ezeru iela 6, Kalupe, Kalupes pagasts, Daugavpils novads LV – 5450 līdz 2014. gada 28. februārim. Sīkāku informāciju var saņemt, piezvanot pa tālruni 65407490.


Написать комментарий