Vaboles pagastā plāno nozāģēt 50 bīstamos kokus: iedzīvotājus aicina izteikt savu viedokli

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

No šā gada 10.februāra līdz 10.martam Vaboles pagasta iedzīvotājiem ir iespēja piedalīties publiskajā apspriešanā par koku nozāģēšanu, ziņots Daugavpils novada domes mājas lapā.

Pamatojoties uz Ministru kabineta 2012.gada 2.maija noteikumu „Noteikumi par koku ciršanu ārpus meža” un Daugavpils novada domes 2013.gada 30.maija saistošo noteikumu „Par koku ciršanu ārpus meža Daugavpils novada administratīvā teritorijā”, Vaboles pagasta pārvalde organizē publisko apspriešanu par pāraugušo, sasvērušos, vecu, bojātu, sašķeltu koku, kuri krītot stiprā vējā apdraud cilvēku un īpašumu drošību, nozāģēšanu Kokinišķu kapos Vaboles pagastā.

Lūgums Vaboles pagasta iedzīvotājiem noteiktajā sabiedriskās apspriešanas laikā sniegt savus priekšlikumus par koku nozāģēšanu, sniedzot savus priekšlikumus rakstiski vai ierodoties personīgi Vaboles pagasta pārvaldē „Saieta nams”, Vabole, Vaboles pag., Daugavpils nov., vai arī telefoniski pa tālruni 654 75781. Jāņem vērā, ka, sniedzot priekšlikumus, obligāti jānorāda savs vārds, uzvārds, dzīvesvieta un tālrunis.

Jāpiebilst, ka bīstamo koku saraksts atrodams Daugavpils novada pašvaldības mājas lapā.


Написать комментарий