Piemaskavas biznesmenis nodūra zīlnieci un krāpnieci afekta stāvoklī

foto: world.fedpress.ru
foto: world.fedpress.ru

Maskavas apgabala izmeklētāji pabeidza Orehovozujevas pilsētas iedzīvotāja, kurš tiek apsūdzēts slepkavībā, krimināllietas izmeklēšanu. Lietas materiāli nodoti tiesai. Faktu, ka apsūdzētais noziegumu izdarīja afekta stāvoklī, apstiprina psiholoģiski psihiatriskā ekspertīze.

Izmeklēšanā tika noskaidrots, ka 2013. gada martā Piemaskavas uzņēmēju ģimene vērsās pie Orehovozujevas iedzīvotājas, kura uzdevās par „zīlnieci”. Uzņēmēji vēlējās atrisināt problēmas, kuras radās viņu darbībā. „Dziedniece” uzreiz paziņoja, ka visiem ģimenes locekļiem ir „indive”, un piedāvāja noņemt burvestības dažu rituālu laikā.

Katrā tikšanās reizē krāpniece pieprasīja „maģisko rituālu” veikšanai juvelierizstrādājumus (zelta auskarus ar briljantiem, gredzenu, ķēdītes). Maijā „dziedniece” sāka uzstājīgi zvanīt uzņēmēja sievai un iestāstīt sievietei, ka viņas vīrs vēlas atņemt visu biznesu, bet viņu novest līdz pašnāvībai. Par šīs problēmas atrisināšanu sieviete pieprasīja nopirkt viņai automobili, – vēsta eurosmi.ru.  

Biznesmeņu ģimenē sākās konflikti, bet jūnijā laulātie izšķīrās. Vīrietis centās paskaidrot sievai, ka „zīlniece” vienkārši iedzīvojas uz viņas lētticības rēķina. Viņš pats zvanīja „gaišreģei” un lūdza likt viņa ģimeni mierā, tomēr afēriste pa 5–6 reizēm dienā zvanīja ģimenes locekļiem ar draudiem.

2013. gada 8. jūlijā uzņēmējs atbrauca uz „zīlnieces” dzīvokli Orehovozujevā. Vārdu strīds drīz vien pārauga kautiņā. Pēc tam vīrietis, atrodoties afekta stāvoklī, sāka sievieti žņaugt, bet pēc tam ar nazi vairākas reizes iedūra kaklā un krūtīs. No gūtajiem ievainojumiem sieviete nomira, bet vīrietis no notikuma vietas aizbēga.


Написать комментарий