Jurijs Vasiļjevs: Izmeklēšana izvirza versijas sakarā ar uzņēmēja slepkavību Rēzeknē 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Valsts policijas Latgales reģionālās pārvaldes Kriminālpolicijas biroja priekšnieks Jurijs Vasiļjevs paziņoja portālam Gorod.lv, ka lietā par 31.janvāra vakarā Rēzeknē nogalināto uzņēmēju ir uzsākts kriminālprocess.

„Policijas darbinieki strādā saliedēti, policija turpina izmeklēšanu un strādā pie versiju izvirzīšanas. Pagājušas tikai divas dienas, tādēļ par rezultātiem runāt ir pāragri.

Kriminālprocess uzsākts pēc Krimināllikuma 116.panta „Slepkavība”. Kriminālpolicija sadarbojas ar kolēģiem no Rīgas”, pastāstīja J.Vasiļjevs.

Saskaņā ar Valsts policijas informāciju, 1965.gadā dzimušais Rēzeknes uzņēmējs Andris Lucatnieks ir nošauts privātmājā. Notikuma vietā ieradušies policijas darbinieki konstatēja, ka vīrietis no gūtajām traumām ir miris. Tiek izskatīta arī pasūtījuma slepkavības versija, tomēr sīku informāciju policija nesniedz.

1965.gadā dzimušais Lucatnieks bijis 2005.gadā reģistrētās SIA „Andris Auto” valdes priekšsēdētājs. Latvijas plašsaziņas līdzekļos minēts, ka uzņēmums 2012.gadā apgrozījis 11 754 latus. Tā peļņa pirms nodokļiem bijusi 451 lats.

Lucatnieks darbojies arī Rēzeknes domes Ekonomikas un nodarbinātības komisijā. Līdz 2009.gada sākumam viņš vadīja Rēzeknes domes licencēšanas komisiju.
 


Написать комментарий

...pirms nodokļiem 451 ls....smiekli nāk!