Volejbols: DU otro posmu iesāk ar uzvaru Igaunijā

foto: 7sport.lv
foto: 7sport.lv

Sestdien patīkami iepriecināja Daugavpils Universitātes volejbolisti, kuri izbraukumā piecos setos pieveica TTU, tādā veidā sperot platu soli pretī iekļūšanai Schenker volejbola līgas izslēgšanas spēlēs, ziņo Sporta pārvaldes portāls. 

Šogad Schenker volejbola līgā nedaudz mainīta izspēles kārtība. Pēc pamatturnīra beigām komandas tika iedalītas divos pieciniekos – spēcīgākajā un vājākajā. DU pamatturnīrā ieņēma devīto vietu, tādēļ turnīru turpināja tajā grupā, kurā tika sapulcinātas komandas no 6. līdz 10. vietai pamatturnīrā.

Pirmajā spēlē DU izbraukumā tikās ar igauņu TTU, kas ir viena no šī piecinieka favorītkomandām. Negaidīti uzvara tomēr tika daugavpiliešiem. Pirmajā setā uzvarēts ar 25:16, pēc kā tika zaudēts ar 23:25 un 16:25, toties pēdējos divos setos mūsu pārākums bija izteikts – 25:20, 15:9!

Šī uzvara ievērojami uzlabojusi izredzes tikt to trīs klubu pulkā, kas turpinās cīņu izslēgšanas spēlēs. DU rindās rezultatīvākais ar 25 punktiem bija Ēriks Baiks, bet 18 punkti Aleksandram Samuilovam. Pa 13 punktiem Tomam Švānam un Rihardam Puķītim. 


Написать комментарий