Miris 'Oskara' ieguvējs Filips Seimors Hofmans

foto: liveinternet.ru
foto: liveinternet.ru

Svētdien miris atrasts amerikāņu aktieris Filips Seimors Hofmans, un tiek pieļauts, ka nāves iemesls ir narkotiku pārdozēšana, vēsta ASV policija.
Hofmans mūžībā aizgājis 46 gadu vecumā.

"Oskaru" ieguvušais aktieris Hofmans atrasts savā dzīvoklī Manhetenā. Oficiālais nāves iemesls vēl nav zināms, taču ASV mediji vēsta, ka aktieris atrasts ar šļirci rokā vannasistabā.

46 gadus vecais Hofmans jau maijā atzina, ka pēc 23 gadu atturības perioda atsāka lietot heroīnu.

Aktieris Holivudā filmējas kopš 1991. gada, un viņš piedalījies vairāk nekā 50 filmās. Četras reizes Hofmans nominēts prestižajai "Oskara" balvai un vienu reizi statueti saņēmis - par titullomu filmā "Capote" (2005).

Popularitāti Hofmans iemantoja ar dalību tādās filmās kā "Boogie Nights" and "The Big Lebowski", bet jaunākais kinodarbs, kurā skatītāji arī Latvijā viņu varēja redzēt uz lielajiem ekrāniem, bija "Bada spēļu" sāgas otrā filma "The Hunger Games: Catching Fire".

Janvāra vidū pirmizrādi piedzīvoja filma "God's Pocket", kurā Hofmanam bija uzticēta viena no galvenajām lomām, bet februāra izskaņā paredzēta pirmizrāde režisora Antona Korbeina filmai "A Most Wanted Man" ar Hofmana dalību.


Написать комментарий