Jaunais 'Ford Mondeo' Eiropas tirgu sasniegs gada beigās

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Kompānija "Ford" jaunās paaudzes "Mondeo" modeļa tirdzniecību Eiropā uzsāks šāgada pēdējā ceturksnī, vēsta izdevums "Auto Express" ar atsauci uz amerikāņu autoražotāja Lielbritānijas pārstāvniecības vadītāju Marku Ovendenu.

Eiropas tirgū jaunais "Ford Mondeo" būs pieejams ar kādu no četriem "EcoBoost" saimes benzīna dzinējiem ar darba tilpumu no viena līdz diviem litriem, tāpat izvēlei tiks piedāvāts 1,5 un divu litru dīzeļmotori.

Spēka agregāti tiks sajūgti vai nu ar sešpakāpju manuālo, vai tāda paša pārnesumu skaita "PowerShift" sekvenciālo transmisiju. Versijām ar dīzeļdzinēju būs pieejama arī tradicionālā automātiskā pārnesumkārba.

Vēl jaunajam "Ford Mondeo" būs pieejama arī divās hibrīda modifikācijās – "Hybrid" un "Energi". Abos gadījumos hibrīda spēka agregāts ietver arī 185 zirgspēku jaudīgu divlitru benzīna dzinēju. Tomēr "Energi" versija atšķirsies ar daudz ietilpīgāku akumulatoru komplektu, kas palielinās tikai ar elektrību nobraucamās distances attālumu.

"Auto Express" norāda, ka sākotnēji tirgū nonāks sedans. "Ford Mondeo" hečbeks un universālis gaidāms tikai 2015. gadā. Turklāt Eiropā būs pieejama arī šī modeļa greznā "Vignale" versija, kas tai ļaušot konkurēt ar, piemēram, "BMW" 3. sēriju.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий