McDonald's pārdeva heroīnu

foto: ria.ru
foto: ria.ru

ASV Pensilvānijas štata Pitsburgas pilsētas ātrās ēdināšanas restorāna McDonald's darbiniece tika arestēta par to, ka viņa pārdeva heroīnu. 26 gadus vecā Šanija Denisa slēpa to bērnu komplektos Happy Meal.

Pēc izmeklēšanas datiem pircēji ar mašīnu piebrauca pie McDonald's lodziņa un teica paroli „Es gribētu pasūtīt rotaļlietu”. Pēc tam viņi pasniedza naudu un saņēma kastīti, kurā kopā ar bērnu pusdienām un rotaļlietu atradās narkotikas.

Denisu arestēja pēc tam, kad policisti, maskējoties par klientiem, nopirka no viņas Happy Meal kastīti ar 10 heroīna paciņām. Kratīšanas laikā pie sievietes atrada vēl 50 narkotiku iepakojumus, – ziņo dni.ru.

Pagrīdes tīkli, kuri piegādā narkotikas uz ASV, iepludina valstī tonnas aizliegto vielu. Šim nolūkam viņi izmantoja savus sakarus Centrālamerikas un Latīņamerikas valstīs. Narkomafija nereti bīstamo vielu transportēšanai un tirdzniecībai izmanto dažādus produktus.

Iepriekš šajā mēnesī par heroīna tirdzniecību tika arestēts viens no McDonald's darbiniekiem Marsvilas pilsētā, kura atrodas netālu no Pitsburgas. Vīrietis pārdeva heroīnu restorāna telpās, tā autostāvvietā un tuvākajās autobusu pieturās.

Pēc kārtības sargu datiem aizturētais lika narkotiku iepakojumus burgeros. Pēc tam viņš tos pārdeva kā parastu preci.


Написать комментарий