Mercedes uz savām formulām paudīs atbalstu Šūmaheram

foto: motonews.ru
foto: motonews.ru

Uz Pirmās formulas (F-1) komandas "Mercedes" automašīnām gaidāmajā sezonā būs uzmundrinājuma uzraksti septiņkārtējam pasaules čempionam Mihaelam Šūmaheram, kurš pēc slēpošanas negadījuma joprojām atrodas komā, ziņo LETA-AFP.

Uz W05 modeļa formulām, kuras pilotēs Lūiss Hamiltons un Niko Rosbergs, būs rakstīti vārdi "Turpini cīnīties, Mihael" ("KeepFightingMichael"), kas tiek izmantoti kā mirkļbirka tviterī, faniem sūtot atbalsta ziņas sportistam.

Šūmahers "Mercedes" komandu pārstāvēja no 2010. līdz 2012.gadam, kad veica negaidītu atgriešanos F-1, tomēr ar augstiem rezultātiem vairs nespēja izcelties.

Portāls Mixnews.lv jau ziņoja, ka 45 gadus vecais vācietis atrodas mākslīgi izraisītā komā kopš 29.decembra, kad cieta negadījumā slēpošanas kūrortā Francijā, atsitot galvu pret akmeni. Pagaidām joprojām nav zināms, kad viņš tiks modināts no komas.

Šūmahers karjeras laikā septiņas reizes triumfēja F-1 čempionātā, kas ir visu laiku labākais sasniegums. Divus čempiona titulus viņš izcīnīja, braucot "Benetton" vienībā, bet piecus ieguva, pārstāvēdams "Ferrari".

Pirmo reizi Šūmahers no F-1 aizgāja 2006.gadā, bet 2010.gadā atgriezās, lai trīs sezonas aizvadītu "Mercedes" komandā, kur vērā ņemamus panākumus gan neguva.

Savas karjeras laikā Šūmahers sacīkstēs triumfējis 91 reizi.


Написать комментарий