Aktīvists un V.Bojaruna domubiedrs iecelts viņam radītajā amatā SIA “DDzKSU”

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Saskaņā ar informāciju, kas tika saņemta no SIA „DDzKSU”, pagājušā gada 1.novembrī tika pieņemti grozījumi uzņēmuma štatu sarakstā, kurā iekļāva jaunu štata vienību – dzīvojamo māju (īpašumu) apsaimniekošanas speciālists.

14.novembrī šajā amatā iecēla Āri Panteviču, kura darba alga tika noteikta 500 latu (711,44) eiro apmērā. Zīmīgi, ka pusmēneša laikā, no 1.novembra, kad tika grozīts štatu saraksts, citas izmaiņas uzņēmuma amatos nenotika.

Atgādināsim, ka 15.novembrī SIA „DDzKSU” vadītāja amatā tika iecelts Jevgeņijs Oļenovs, kurš mēnesi pēc iecelšanas šajā amatā ziņoja, ka uzņēmuma struktūrā varētu notikt izmaiņas. J.Oļenovs pirms darba SIA „DDzKSU” bija saistīts ar banku un finanšu jomu, savukārt jauna darbinieka Āra Panteviča vārds agrāk figurēja to plašsaziņas līdzekļu publikācijās, kuras šobrīd aktīvi atspoguļo Domes kvalitatīvu darbu.

Izrādās, Ā.Pantevičs ir daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas Hospitāļu ielā 1 vecākais, un 2012.gadā aktīvi atmaskoja SIA „DDzKSU” darbību. Tāpat Ā.Pantevičs – Māju vecāko, īpašnieku un nomnieku asociācijas valdes loceklis – pēdējo gadu laikā vairākkārt piedalījās vietējās televīzijas raidījumos.

2012.gada decembrī Ā.Pantevičs, atbildot uz raidījuma vadītājas Svetlanas Gartovanovas, kura tagad ir pašvaldības darbiniece, jautājumiem, piekrita Vladislava Bojaruna, kurš pašlaik ir SIA „DDzKSU” darba kurators, viedoklim un runāja par to, ka komunicēšana ir SIA „DDzKSU” darbiniekiem esot bezjēdzīga, jo viņi slēpj informāciju un neatbild uz jautājumiem. Stundas laikā televīzijas raidījuma viesi lika saprast, ka šāda SIA „DDzKSU” darba rezultāts ir lieli rēķini par komunālajiem pakalpojumiem.

2013.gada janvārī V.Bojaruns un Ā.Pantevičs tiešajā ēterā atkal kritizēja SIA „DDzKSU”, šoreiz kritika bija saistīta ar Valsts kontroles pārbaudes rezultātiem.

Un pēc 2013.gada pašvaldību vēlēšanām tika izveidota komiteja deputāta V.Bojaruna vadībā un kā komitejas priekšsēdētājām viņam noteica darba algu 750 latu (1067,15 eiro) apmērā mēnesī. Ap to laiku SIA „DDzKSU” dzīvojamo māju (īpašumu) apsaimniekošanas speciālista amatā ieceļ V.Bojaruna domubiedru Āri Panteviču, kura pienākumu loks ir visai plašs. SIA „DDzKSU” ziņo, ka Ā.Panteviča tiešie pienākumi ir pārbaudīt tāmes; kontrolēt municipālo dzīvokļu remontus; piedalīties kopsapulcēs, prast dzīvokļu īpašniekiem pilnvērtīgi un detalizēti izstāstīt par pārvaldīšanas tiesību nodošanu un to saistītiem jautājumiem; sagatavot atskaites par municipāliem dzīvokļiem; sniegt nepieciešamās atbildes; sagatavot atbilstošus dokumentus; organizēt kapitāli remontējamo telpu apsekošanu; piedalīties komisijās un apspriedēs, kas saistītas ar savu pienākumu pildīšanu; kontrolēt izdevumus, nodrošināt materiāltehnisko un citu resursu apgādes plānošanu, darbinieku piesaistīšanu.

Tāpat Ā.Panteviča pienākumos ietilpst analītisko atskaišu sagatavošana, iekšējo normatīvo aktu izstrāde un ierosinājumu iesniegšana par uzņēmuma līdzekļu sadali. Viņam jākontrolē struktūrvienību vadītāju veikto darbu kvalitāte jāpieprasa pārskati par darbu, SIA „DDzKSU” vadītāja prombūtnes laikā jāvada visu struktūrvienību darbība. Tāpat Ā.Pantevičam jāpilda visi uzņēmuma vadītāja norādījumi, kuri saistīti ar SIA „DDzKSU” darbību, tai skaitā, jāizskata iedzīvotāju iesnigumi un jāsagatavo atbildes.

Portāls Gorod.lv centīsies noskaidrot un informēt mūsu lasītājus, kas ir mainījies SIA „DDzKSU” darbā līdz ar aktīvistu iecelšanu amatos.
 


Написать комментарий