Bulanovai botokss sagādāja vilšanos 3

foto: topdesktop.ru
foto: topdesktop.ru

Krievijas nopelniem bagātā māksliniece Tatjana Bulanova rūpīgi seko savam ārējam izskatam: ievēro Holivudas diētu, pastāvīgi apmeklē kosmetologu un staigā uz masāžu.

Bet tautas līdzekļiem 44 gadus vecā zvaigzne neuzticas, dodot priekšroku profesionāļiem. Slavenība izmēģināja arī radikālus līdzekļus, piemēram, botoksu.

„Bet man nepatika. Tas bija ne tikai briesmīgi sāpīgi, bet arī rezultāts sagādāja tādu vilšanos, ka es par ar speciālu lampu sildīju seju, lai muskuļi ātrāk „atsaldētos”. Arī mezoterapiju veicu pirms pāris gadiem, un to es uzskatu par labu, jo šīs procedūras būtība ir zemādas slāņa piesātināšana ar barības vielām. Tiesa, es to neatkārtošu, jo ļoti baidos no injekcijām. Starp citu, šī paša iemesla dēļ es līdz šim brīdim nevarēju izšķirties par liposakciju”, – pastāstīja Bulanova eksluzīvā intervijā žurnālam «7 Дней».

Tāpat Bulanova apgalvo, ka galvenais viņas sejas kopšanas noteikums ir nomazgāt kosmētiku pirms gulētiešanas. Turklāt zvaigzne šim nolūkam izmanto tikai ūdeni, nevis speciālus līdzekļus.

„Tagad man mana seja patīk pat vairāk nekā jaunībā. Līdz ar gadiem tā ieguva ovālu, iezīmējās vaiga kauli, par ko es agrāk varēju tikai sapņot”, – saka dziedātāja.


Написать комментарий

galvenais ka pašai prieks!

Ak, Dievs - kādas lietas mēs varam stāstīt citiem cilvēkiem (svešiem!!!). Nav nekādu robežu, pilnīgi nav prāta!

Tetjanočka, mācies skaisti novecot...

Написать комментарий