Jauniete aizrāvās ar netīru autiņbiksīšu košļāšanu 1

foto: fedpost.ru
foto: fedpost.ru

Saskaņā ar psihologu apgalvojumiem katram cilvēkam ir savas īpatnības, pateicoties kurām mēs atšķiramies viens no otra. 22 gadus vecajai amerikānietei Keišai arī ir sava „rozīnīte”, kura šokē viņas tuviniekus.

Kā ziņo The Huffington Post, 2014. gada 15. janvārī par vienu no TLC kanāla pārraides varoni kļuva 22 gadus vecajā amerikāniete Keiša. Jauniete piesaistīja žurnālistu uzmanību ar savu dīvaino īpatnību: viņa katru dienu košļā izmantotās autiņbiksītes.

Pēc raidījuma varones vārdiem viņa aizrāvās ar netīrajiem higiēnas līdzekļiem pirms diviem gadiem, kad viņu pirmo reizi piesaistīja to smarža. No tā brīža Keiša izzīda 25 tūkst. netīru autiņbiksīšu, kas ir sešu mazuļu atkritumu ekvivalents.

Jaunietes atkarība no vienreizējas lietošanas izstrādājumiem ir tik stipra, ka viņa cenšas uzkrāt pēc iespējas vairāk atkritumu, kā rezultātā ar tiem ir piepildīti visi skapji, kastes un pat viņas somiņa. Dīvainā ieraduma gados Keiša pat izstrādāja savu higiēnas līdzekļu novērtēšanas sistēmu, par kuru viņa pastāstīja žurnālistiem.

„Autiņbiksītēs jābūt urīnam, – skaidro viņa. – Smagākās, ar stiprāko urīna smaržu ir labākās”. Amerikānietes līgavainis steidzās filmēšanas grupai apliecināt, ka viņam nepatīk mīļotās ieradums, jo tas viņu šokē.

„Es vairākkārt centos veikt izskaidrošanas darbu, bet viņas tieksme uz netīrām autiņbiksītēm pārsniedz visas robežas, – ir sašutis Džeroms, stāvot pie izlietnes. – To dēļ viņa ir pat gatava rakņāties atkritumos”.

Atbildot uz viņa pārmetumiem, jauniete saka: „Vienkārši mazgā tases”.

Intervijas noslēgumā Keiša mēģina attaisnot savu atkarību.

„Man tās patīk brīnišķīgās garšas dēļ, – saka viņa. – Es vienmēr paņemu vienas autiņbiksītes, kad gatavoju ēdienu virtuvē”.

Jāatzīmē, ka iepriekš portāls fedpost.ru ziņoja par 19 gadus vecu meiteni Nikolu, kura aizraujas ar dezodorantu ēšanu. Ņujorkas iedzīvotāja apgalvo, ka mēneša laikā viņa apēd ne mazāk kā 15 „gardos” dezodorantus.

 


Написать комментарий

njā..smagi..kautkāds drošinātājs izdedzis