Zināmi Daugavpils novada domes izsludinātā konkursa-skates “Ziemassvētki katrā logā” uzvarētāji

foto: doctor.kz
foto: doctor.kz

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka ar Daugavpils novada domes rīkojumu tika izsludināts konkurss-skate “Ziemassvētki katrā logā”, kurā varēja piedalīties decembrī un janvāra sākumā.

Jāatzīmē, ka konkursa-skates ietvaros visi Daugavpils novada iedzīvotāji varēja oriģināli izrotāt skolas, kultūras namus, saieta namus, kapitālsabiedrības iestādes, privātmājas, zemnieku saimniecības vai daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas, un konkursa uzvarētāji jau ir zināmi, tomēr, pēc Daugavpils novada domes galvenās arhitektes Nansijas Tamanes vārdiem, uzvarētāji tiks paziņoti svinīgajā pasākumā piektdien, 10.janvārī, plkst.12:00 Daugavpils novada Kultūras centrā.

Pēc N.Tamanes vārdiem, ņemot vērā lielu dalībnieku skaitu (30), vērtēšanas komisija nolēma piešķirt balvas vairākās nominācijās. Divi uzvarētāji ir noteikti izglītības iestāžu, kultūras namu un klubu, pagastu pārvalžu un citās konkursa-skates “Ziemassvētki katrā logā” nominācijās.

Katrs no konkursa dalībniekiem saņems Pateicības rakstu, bet labākie no labākajiem – dāvanu kartes un balvas.

Nobeigumā Daugavpils novada domes galvenā arhitekte pateicās visiem konkursa-skates dalībniekiem par oriģinalitāti un palīdzību svētku gaisotnes radīšanā.


Написать комментарий