Roza Sjabitova pastāstīja par savām intīmajām problēmām

foto: novonews.tvnet.lv
foto: novonews.tvnet.lv

Krievijas pirmā televīzijas kanāla šova „Precēsimies!” vadītāja atzinās, ka jūt nopietnas problēmas attiecībās ar vīriešiem. Kaut gan televīzijas precinātāja citiem sniedz padomus, kā veidot personīgo dzīvi, naktis Roza ir spiesta pavadīt vienatnē.

Varētu domāt, ka problēma ir vecumā, jo februārī viņai būs 52 gadi, tomēr pati Sjabitova pēc daudzām plastiskajām operācijām gaida lielu mīlestību un cer, ka tā noteikti atnāks. Pagaidām viss ir diezgan slikti, – vēsta sobesednik.ru.

Pēc Rozas vārdiem viņa ir savu panākumu ķīlniece: kavalieri saskata viņā tikai visas Krievijas precinātāju, t.i., mīl nevis viņu, bet viņas popularitāti. Panākot seksu, viņi zaudē interesi, neskatoties uz to, ka Sjabitova cenšas paturēt mīļākos.

– Es valdzinu vīriešus, labi izskatos – paldies pazīstamajam plastiskajam ķirurgam, – atzinās Sjabitova Jūlijai Meļnikovai. – Uzturu sevi tonusā, bet, kad lieta nonāk līdz intīmām attiecībām, tās izbeidzas. Daži piedāvā draudzēties, bet es ar vīriešiem nedraudzējos – es viņus izmantoju pēc misijas.

Nepalīdz pat plastika un palielinātās krūtis. Varbūt nevajadzētu par to stāstīt visai valstij?

– Ja man būtu 20 gadi, es neko neteiktu par plastiku, – saka Roza. – Bet manā vecumā slēpt plastiku būtu smieklīgi … Manu ķermeni izmantoja visi: bērni, kurus es baroju ar krūti, un vīrieši, kuriem es sniedzu baudu. Bet tagad man ir iespēja skatīties spogulī un teikt: cik labi es izskatos! Es guļamistabā pakāru spoguli, skatos uz sevi un tīksminos.  


Написать комментарий