NLO pārtrauca Brēmenes lidostas darbību

foto: oane.ws
foto: oane.ws

Trīs stundas virs Brēmenes lidostas riņķoja neidentificēts objekts, kurš kļuva par reisa uz Frankfurti pie Mainas atcelšanas, lidmašīnas atlidošanas aizkavēšanās no Parīzes un lidmašīnas novirzīšanas uz Hannoveri iemeslu. Policija ir sākusi incidenta izmeklēšanu.

Brēmenes lidostas vadībai nācās atcelt reisu uz Frankfurti pie Mainas, kā arī uz laiku aizkavēt lidmašīnas atlidošanu no Parīzes un novirzīt lidmašīnu, kura lidoja no Minhenes, un Hannoveres lidostu. Tas notika tādēļ, ka 6. janvārī radari fiksēja neidentificētu lidojošu objektu, kurš negaidīti parādījās un pazuda, – ziņo oane.ws.

Tikai pēc trim stundām no parādīšanās brīža objekts pilnīgi pazuda. Pēc Vācijas tiesībsargājošo orgānu informācijas priekšmets debesīs atradās 300 m augstumā no Zemes, bet helikopters, kurš apskatīja lidostas zonu, nespēja atrast NLO. Policija jau izmeklē šo incidentu. Vainīgajiem draud sods un cietumsods uz termiņu līdz 5 gadiem par nelikumīgu iejaukšanos un bīstamas situācijas radīšanu gaisa telpā. 

Iepriekš, 5. janvārī Cvikkau pilsētā Saksijas teritorijā nolaidās nezināms objekts, kurš izrādījās par tālvadības dirižabli. 


Написать комментарий