Ohlobistins atklāti aicināja V. Putinu atgriezt pantu par vīrieša kopošanos ar vīrieti 2

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Pazīstamais aktieris Ivans Ohlobistins 7. janvāra vakarā izraisīja kārtējo skandālu interneta tīklā, publicējot atklātu vēstuli prezidentam Vladimiram Putinam ar aicinājumu atgriezt Kriminālkodeksā 121. pantu, kurš soda par vīrieša kopošanos ar vīrieti.

„Diemžēl pants, kurš aizliedz homoseksuālisma propagandu, nav pietiekami efektīvs, jo oficiāli reģistrētas homoseksuāļu kopas pašas par sevi nav tieša homoseksuālisma reklāma un ir pretrunā ar iepriekš pieņemto „ticīgo jūtu aizsardzības” likumu, kuru jūtas neapšaubāmi ir aizskartas tādēļ, ka uz likumīga pamata daudzās Krievijas pilsētās pastāv sodomijas perēkļi”, – teikts aicinājumā, – ziņo top.rbc.ru

Ja šī iniciatīva ir ārpus jūsu kompetences, lūdzu jūs iniciēt visas tautas referendumu šajā jautājumā. Esmu pārliecināts, ka tā rezultāti jūs galīgi pārliecinās par to, ka ir jāatgriež iepriekš minētais pants”, – domā I. Ohlobistins.

Aktiera aicinājumu vētraini apspriež sociālajos tīklos. I. Ohlobistina vēstule pat uz kādu laiku pazuda no interneta tīkla, tomēr aktieris paziņoja, ka tas tika izdarīts bez viņa ziņas. Pēc tam viņš publicēja vēstuli vēlreiz. „Izdzēsa velna līdzskrējēji”, – aktieris paskaidroja savā mikroblogā.

„Ir piedzimis Kristus, laiks savest Zemi kārtībā. Neērti Dieva priekšā”, – Ohlobistins paskaidroja vēstules publicēšanas nepieciešamību pareizticīgo Ziemassvētku laikā.     


Написать комментарий

Kārtīgs vīrietis. Ūksta driļļus vjaga ierobežot.

"Kārtīgs vīrietis. Ūksta driļļus vjaga ierobežot." 0.

Dikti daudz nākas ciest?

Написать комментарий