Daugavpils reģionālā slimnīca tiks apbalvota kā viens no aizvadītā gada labākajiem sadarbības partneriem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Ceturtdien, 9.janvārī, Rīgā Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība (LBAS) rīko apbalvošanas ceremoniju, kurā piedalīsies arī pilsētas slimnīcas pārstāvji, portālam Gorod.lv paziņoja Daugavpils reģionālās slimnīcas valdē.

Pasākuma „Sadarbības partneris 2013” gaitā LBAS apbalvos labākos sadarbības partnerus – darba devējus, kas aizvadītajā gadā rūpējušies par darbiniekiem, sadarbojušies ar arodbiedrību un stiprinājuši sociālo dialogu. Apbalvoto vidū būs arī mūsu slimnīca.

Pēc Daugavpils reģionālās slimnīcas valdes locekles Intas Vaivodes domām, šī ir nozīmīga balva, kas liecina par mūsu medicīniskās iestādes nopelniem. LBAS priekšsēdētājs Pēteris Krīgers ir pārliecināts, ka Latvijā ir darba devēji, kas rūpējas par saviem darbiniekiem – kuriem drošs un labi atalgots darbinieks ir vērtība.

LBAS balvu „Sadarbības partneris 2013” saņems gan Daugavpils reģionālā slimnīca, gan vēl 10 iestādes, tostarp Balvu novada pašvaldība, Valsts sociālais aprūpes centrs „Latgale”, AS „Cēsu alus” un Rīgas pašvaldības policija.

Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība (LBAS) ir lielākā nevalstiskā organizācija Latvijā, kura apvieno 20 dalīborganizācijas un kura īsteno profesionālu arodbiedrības biedru un darba ņēmēju interešu aizstāvību nozaru un starpnozaru līmenī.

Jāatzīmē, ka jaunais gads mūsu slimnīcai ir sācies visai veiksmīgi: tās nopelnus atzina LBAS, bet divas Daugavpils reģionālās slimnīcas bērnu māsas ir to 30 sirdsmāsiņu vidū, kuras saņems balvu no Valsts prezidenta kundzes Daces Seisumas kā akcijas „Meklējam sirdsmāsiņu” uzvarētājas.


Написать комментарий