Rikijs Martins ir pametis savu puisi un atkal ir vecpuisis

foto: facebook.com
foto: facebook.com

Jaunajā 2014. gadā pazīstamais Puertoriko dziedātājs Rikijs Martins izšķīrās par lielām pārmaiņām savā personīgajā dzīvē un pārtrauca attiecības ar savu draugu Karlosu Gonsalesu Abelu.

Par pāra šķiršanos plašai sabiedrībai paziņoja Rikija Martina pārstāvji. Paziņojumā tiek atzīmēts, ka bijušie draugi izšķīrās labprātīgi pēc savstarpējas vienošanās, piebilstot, ka turpmāk „viņus vienos draudzība un kopēja dzīves pieredze”, – vēsta eurosmi.ru.

Jāatzīmē, ka pirms Jaungada svētkiem Rikijs Martins savā twitter lapā paziņoja par pārmaiņām, kuras drīzumā viņu gaida, bet neviens nevarēja iedomāties, ka viņš lika manīt uz attiecību saraušanu ar Karlosu, ar kuru dziedātājs vēlējās noslēgt laulību. Turklāt tieši drauga dēļ Rikijs Martins oficiāli visai pasaulei paziņoja par savu homoseksualitāti.

Atgādināsim, ka Rikijs Martins jau 2010. gada martā publicēja vēstuli spāņu un angļu valodā, kurā oficiāli atzina savu homoseksualitāti, bet pēc dažiem mēnešiem izteica vēlēšanos stāties laulībā ar savu iemīļoto Karlosu Gonsalesu Abelu.   


Написать комментарий