Svētku dienās Daugavpilī izcēlies ugunsgrēks: viens cilvēks gājis bojā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Neskatoties uz to, ka svētku priekšvakarā speciālisti atgādināja pilsētniekiem par nepieciešamību ievērot drošības noteikumus, daži to neņēma vērā, kā rezultātā Jaungada naktī notika nelaimes gadījumi.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Viktorija Šembele paziņoja portālam Gorod.lv, ka jaunais gads Daugavpilī iesācies traģiski. 1.janvārī plkst.00:14 VUGD saņēma informāciju, ka Ormaņu ielā dzīvojamajā mājā ir izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka vienstāvu koka dzīvojamā māja deg ar atklātu liesmu. Pārmeklējot ēku, ugunsdzēsējiem glābējiem izdevās no ēkas izglābt vienu vīrieti, kurš šajā ugunsgrēkā cieta, bet otrs vīrietis tika atrasts jau bez dzīvības pazīmēm. Kopējā degšanas platība bija 40m2.

Aizvadītajās svētku brīvdienās, laika posmā no šī gada 31.decembra plkst.6:30 līdz 2.janvāra plkst.6:30, VUGD saņēma 97 izsaukumus. Kopumā dzēsts 61 ugunsgrēks, veikti 19 glābšanas darbi, bija arī 17 maldinoši izsaukumi. 


Написать комментарий