DZKSU apstiprināja: sētnieku kontrolieris ir, un viņš palīdz uzlabot darbu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils DzKSU vadība interneta vidē bieži sastopamos jautājumus un komentārus par to, kādēļ uzņēmumam ir nepieciešams „sētnieku priekšnieks”, kurš pēc komentatoru domām brauc ar dārgu automašīnu un saņem lielu algu.

DzKSU vadītājs Jevgeņijs Oļenovs apstiprināja, ka uzņēmumā ir darbinieks, kurš kontrolē sētnieku darba kvalitāti, un piebilda, ka katrs uzņēmums lemj, kā sakārtot iekšējo darbu, lai nodrošinātu kvalitatīvu pakalpojumu vai preci.

„Bet  mūsu uzņēmumā nav konkrētas amatpersonas, kuras pienākums ir tikai sekot sētnieku darbam: cikos viņš atnāca, ko padarīja, un cikos aizgāja”, – atzīmēja J. Oļenovs un nekomentēja šī darbinieka algu un luksa klases automobili.

„Viņš pastāv pēc iedzīvotāju gribas. Viņš ļoti operatīvi reaģē uz visām sūdzībām, tādēļ viņam ir nepieciešama transporta vienība. Tiek apkopota viņa darba statistika. Nevar teikt, ka mūsu pilsēta ir netīra, un te ir arī kontroliera nopelns”, – piebilda DzKSU izpilddirektore Valentīna Dedele.

Tāpat DzKSU paziņoja, ka sētnieku kontroliera amats ievests apmēram pirms 3 gadiem, un šajā amatā jau nomainījās 5 cilvēki. Iespējams, ka pašreizējais darbinieks pareizāk un atbildīgāk pilda savus pienākumus, tādēļ tas rada dažu cilvēku sašutumu.

Nodot informāciju par nekvalitatīvu sētnieku darbu var, piezvanot pa tālruni uzņēmuma sekretārei vai dispečeram.  


Написать комментарий