Bistjē – neviennozīmīgs garderobes priekšmets

foto: femina.by
foto: femina.by

Sāksim ar definīciju: „bistjē ir sieviešu apakšveļas priekšmets”. Bistjē paredzēts krūšu turēšanai, un to ģērba zem atvērtas vakarkleitas. Bet šodien šo kārdinošo topu valkā arī tāpat.

Bistjē ballītei, randiņam un … ofisam

Pēc būtības bistjē ļoti atgādina korseti, tādēļ tēls ar tā izmantošanu uzreiz kļūst provokatorisks.

Ja šis tops–sloksnīte būs melns, ar fliteriem vai izšuvumiem, tad ceļš tikai viens – uz skatuvi. Pat ballītei jāizvēlas vienkāršāki varianti. Melnas, violetas vai zilas krāsas mīksta spīdīga auduma bistjē (atlass, zīds) uzreiz pārvērtīs jūs par deju grīdas zvaigzni, pat tad, ja kopā ar to jūs apģērbsiet vienkāršus džinsus. Starp citu, tieši tā arī ir jārīkojas: uzkrītoša tērpa detaļa jāpapildina ar ierastām biksēm vai svārkiem, – vēsta femina.by.  

Lai izveidotu romantisku tēlu, pamēģiniet uzlaikot pasteļtoņu bistjē (bet izvairieties no baltās krāsās, lai nerastos asociācijas ar līgavas korseti). Ja šāds tops tiks apdarināts ar tādas pašas krāsas mežģinēm, nelielu izšuvumu vai aplikāciju, jūs izskatīsieties ne tikai maigi, bet arī braši. Par ideāls papildinājumu kļūs godē svārki līdz ceļgalam.

Skanēs dīvaini, bet bijušo „apakšveļas priekšmetu” var apģērbt uz darbu. Ja bistjē ir līdzena augšējā mala, kauliņi un šķērsvirziena sloksnes iešūtas nemanāmi, nav apdares, bet izstrādājuma audums ir matēts un vienkrāsains – droši varat apģērbt to zem žaketes. Ja izrādīsies, ka vakarā jūs gaida neplānots pasākums, jūs bez mazākajām pūlēm pārvērtīsieties par kairinošu sievieti.

Bistjē kleita

Tas ir pavedināšanas ierocis (atcerieties jebkuru Disneja skaistuli, kaut vai Džesiku Rebitu). Šādām kleitām ir ģeometriski izgriezta mala sirds vai divu rombu formā. Pastāv noteikums: jo mazāk ir pamanāmi izgriezuma izliekumi, jo garākai jābūt kleitai.

Tik iemīļoto skolu beidzēju bistjē kleitu ar kupliem svārkiem atstājiet abiturientēm: viņām tas ir piedodams. Pārējām jaunkundzēm jāaprobežojas ar godē svārkiem. Brīnišķīgi izskatās garas taisnas bistjē kleitas un sānu izgriezumu.

Un neaizmirstiet: kleitu bez lencītēm krāsa pakļaujas vienam vienkāršam noteikumam: jo tumšāks ir audums, jo mazākam uz tās jābūt zīmējumam.


Темы: , , , ,
Написать комментарий