Pensionāram aizliegts apmeklēt lielveikalus pēc masturbēšanas gaļas nodaļā

foto: Sainsbury's publicitātes foto
foto: Sainsbury's publicitātes foto

Brits Hornijs Jūdžins Freitass ticis apcietināts vienā no ķēdes Sainsbury's lielveikaliem par publisku masturbēšanu gaļas nodaļā.

Kā nofilmējusi videokamera, vīrietis pašapmierinājies aptuveni desmit minūtes un pārējie apmeklētāji bijuši šokā.

Kā ziņo Mirror, masturbētājs ir četru bērnu tēvs un viņam jau pat ir mazbērni. Ierodoties Sansbury's viņš bija plānojis mierīgi iepirkties, bet tad negaidīti sajutis spēcīgu seksuālo uzbudinājumu. Tas bijis tik spēcīgs, ka Freitass neizturējis un iebāzis abas rokas kabatās, lai sāktu pašapmierināties. Sākumā citi pircēji vīrietim gados, kurš bija apstājies ejā, nepievērsa uzmanību, tomēr kad saprata kas notiek, izsauca apsardzi.

Pēc tam arī viņš tika apcietināts un nogādāts policijas iecirknī. Tur viņš apgalvoja, ka nevēlējies nevienam radīt nepatīkamas emocijas, tāpēc kājās atstājis bikses. Izrādās, ka Freitass jau iepriekš ticis arestēts par līdzīgiem pārkāpumiem. Tiesa viņam piespriedusi sešu mēnešu cietumsodu nosacīti.

Tāpat viņam uz pusgadu aizliegts vienatnē apmeklēt lielveikalus visā Lielbritānijas teritorijā. Masturbētājs arī samaksājis 230 sterliņa mārciņas.

Jāatzīmē, ka Lielbritānijā ir bijuši līdzīgi gadījumi. Piemērām kādam vīrietim par kazas izvarošanu tika aizliegts apmeklēt fermas visas valsts robežās.


Написать комментарий