Daugavpils bērnu veselības centrā veiksmīgi izmanto nesen ierīkoto liftu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

SIA „Daugavpils bērnu veselības centrs” (bērnu poliklīnika, 18.novembra ielā 19) vadītāja Tatjana Kokina pastāstīja portālam Gorod.lv, ka iestādē esot pabeigti lifta ierīkošanas darbi un 12.septembrī tas tika nodots ekspluatācijā.

Liftu galvenokārt izmanto bērni ar īpašām vajadzībām, vecāki ar maziem bērniem, cilvēki, kuri ir guvuši dažādas traumas, veci cilvēki.

Iestādes vadītāja atzīmēja, ka klientu atsauksmes esot pozitīvas, jo viņiem nav jāizmanto kāpnes, lai, piemēram, tiktu uz poliklīnikas 3.stāvu, kur tiek sniegti vairāki pakalpojumi un atrodas rehabilitācijas zāles un masāžas kabineti, strādā neiropatologs utt.

Jaunais aprīkojums, kas tika ierīkots par iestādes līdzekļiem, tiek ekspluatēts bez problēmām, to ierīkotājs ir iedevis divu gadu garantiju, paziņoja bērnu poliklīnikas vadītāja.

Portāla korespondente apjautājās, vai nerodas neērtības sakarā ar lifta ekspluatāciju, jo poliklīnikas apmeklētājiem no foajē, kur atrodas garderobe, jāiet uz tā saucamo gaidīšanas telpu, kas atrodas aiz automātiskām ieejas durvīm, tādēļ nav pietiekami silta.

T.Kokina paskaidroja, ka šādu projektu esot piedāvājis projektētājs: sakarā ar to, ka lifta ierīkošana ēkā nebija iespējama, tika nolemts piebūvēt īpašu piebūvi, turklāt bija jāparūpējas, lai lifts būtu izturīgs un drošs. Lai izmantotu liftu, apmeklētājiem, izvairoties no caurvēja un ēkā ienākošiem cilvēkiem, jādodas uz piebūvi, kurā, pēc T.Kokinas vārdiem, ziemā tiks pieslēgta apkure, tādēļ apmeklētājiem nevajadzētu saskarties ar neērtībām.

Iepirkuma uzraudzības biroja informācija liecina, ka lifta ierīkošanas darbi izmaksāja 77 361,64 latus.



Написать комментарий