Astrologs: 2013.gada pēdējā melnā piektdiena var būt īsta šausmu diena māņticīgiem cilvēkiem

foto: 4tololo.ru
foto: 4tololo.ru

Sertificēts astrologs un numerologs Kristaps Baņķis norāda, ka gaidāmā piektdiena varētu būt visīstākā šausmu diena māņticīgiem cilvēkiem, kuri baidās no skaitļa "13", jo decembra piektdienā iekritīs ne tikai 13. datums, bet arī datuma ciparu kopsummā veidos skaitli 13.

Turklāt daži vēl saskata “maģisku" skaitļu atkārtojumu - “13.12.13."

Kristaps Baņķis "piektdienas un trīspadsmito" ir cītīgi pētījis kopš 2006.gada 13.oktobra, kas arī iekrita piektdienā, un neko sensacionālu nav atklājis. Tieši otrādi - visbiežāk “melnās piektdienas" bijušas harmoniskas, bez vērā ņemamiem satricinājumiem.

Numerologs arī norāda, ka skaitļu virknējums "13.12.13." numerologu skatījumā ir neprecīzs pieraksts. Proti, jābūt "13.12.2013." , kas kopsummā arī dod skaiti "13" un saskaitījumā veido pamatskaitli "4". Tas apliecinot, ka diena domāta atbildīgai rīcībai, darbam un sakārtotai pasaules un lietu uztverei. "Tāds komunikabls, bet saturīgas debesu birokrātijas laiks," uzsver numerologs.

Kristaps Baņķis skaidro, ka numeroloģiski skaitļa "13" vibrācijas allaž paliek nemainīgas: "1" iemieso Saules simbolismu, jebkuras personas vai notikuma patību, centriskumu, esību, bet "3" saistāms ar Jupiteru, kas simbolizē skološanos, sabiedriskumu, pasaules uztveri. Rezultātā skaitļu mijiedarbība "1+3" rada "4" jeb Mēness mezglu Rahu - stabilitātes, cēloņu-seku ievērošanas galarezultātu. Varētu teikt, ka vienmēr 13. datumā ieteicams pieturēties pie atziņas: "Domā, ko domā". Ikvienai rīcībai, kas paveikta jebkurā 13.datumā būs lielāka karmiskās "lupas" uzraudzība nekā citiem datumiem.

Kristaps Baņķis atgādina, ka vienu vai otru skaitli izpausmju disharmoniskajā virzienā "pagriež" kolektīvās apziņas sētās šaubas vai bailes. Tā kā ne viens skaitlis nav ne labs, ne slikts, tā izpausmes ir atkarīgas no tā vai pieslejamies pozitīvam skatījumam vai izmantojam konkrētā skaitļa negatīvi lādēto "ēnu". Un te lielu lomu spēlē tādi subjektīvi faktori kā "ar kuru kāju no gultas izkāpsi".

"Ja kāds 13. datumā pamostas ar domu, ka būs slikti, tad palielinās varbūtība, ka kaut kas tāds arī notiks. Domas ir kā uz noteikta viļņa noregulēta antena, kas agri vai vēlu savu kanālu noķers! Pats rada situāciju un pats pēc tam priecājas, ka viss apstiprinās. Ja pieņem, ka "13" nes nelaimi, padomājiet, kā klājas cilvēkiem, kuri šajā datumā ir dzimuši. Tur taču būtu jābūt iemiesotām visām nelaimju nelaimēm! Taču tā nav! Tomēr pastāv iespēja, ka šiem cilvēkiem konkrētā cipara piesātinātā diena var radīt lielāku un atbildīgāku notikumu gūzmu," stāsta Kristaps Baņķis.

Kristaps Baņķis prognozē, ka astroloģiski tā vien šķiet, ka šī “melnā piektdiena" pati pierādīs skeptiķiem, ka tai nav izslavētās nozīmes. "Manā Mēness kalendārā starp pieciem decembra saturīgajiem datumiem, kas būtu veltāmi auglīgam darbam, biznesam un daudzām citām nodarbēm, tieši 13. decembris ir viens no vēlīgākajiem. Un tas tādēļ, ka labvēlīga Mēness - Mīlestības vairošanas - diena.

Mēness atrodas arī miermīlīgi saimnieciskajā Vērša zīmē, turklāt labvēlīgā kombinācijā ar citām planētām. Un arī Pilnmēness ir tik tuvu, lai aktivizētu labvēlīgo enerģētiku, bet neiesaistītu Pilnmēness ēnas puses. Turklāt tieši šajā piektdienā divas lielplanētas - debesu augļotājs Jupiters un skarbais Saturns - ir vislabvēlīgākajā savienībā, kas ir gaidīta un pietiekami reta parādība. Tādēļ varu tikai novēlēt - lai viss iecerētais izdodas!" paskaidro "Astrologi.lv" un "Numerologi.lv" veidotājs Kristaps Baņķis.


Написать комментарий