Basketbolistes izcīna smagu uzvaru pagarinājumā pār vienām no līderēm

foto: 7sport.lv
foto: 7sport.lv

Jaunajā Sieviešu basketbola līgā par patīkamu pārsteigumu parūpējās Daugavpils Universitātes komandas spēlētājas, kuras mājās pagarinājumā ar 86:82 pieveica spēcīgo „Avantis”, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

„Avantis” pirms ciemošanās Daugavpilī nebija piedzīvojusi nevienu zaudējumu, taču Latgalē uzvaru sēriju turpināt neizdevās. Pēc vairāku gadu prombūtnes DU rindās atgriezās centra spēlētāja Jūlija Vavilova, kura gan laukumā devās tikai epizodiski. Lielisku sniegumu no tālās distances nodemonstrēja Olga Lakomko, iemetot septiņus tālmetienus. Ar 21 punktu viņa kļuva par komandas rezultatīvāko spēlētāju. 

Visilgāko laiku laukumā pavadīja Tatjana Savicka, kuras rēķinā 18 punkti, no kuriem gandrīz puse iemesta no soda metienu līnijas. Produktīva spēle Santai Baltacei, kura iemeta 14 punktus, bet Anastasija Kaminska nieka 15 minūtēs prata iemest 11 punktus. 

DU tas bija otrais panākums septiņās spēlēs, kas ļauj saglabāt izredzes pacīnīties par vietu labāko sešiniekā. Šobrīd komanda ieņem astoto vietu. 14. decembrī daugavpilietes mājās spēlēs ar Saldus vienību, bet līdz tam viesosies Jūrmalā. 


Написать комментарий