Daugavpils novada dome izsludināja konkursu par algotajos pagaidu sabiedriskajos darbos iesaistīto bezdarbnieku obligāto veselības pārbaužu veikšanu 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada dome izsludināja atklātu konkursu par algotajos pagaidu sabiedriskajos darbos iesaistīto bezdarbnieku, tā saucamo „simtlatnieku”, obligāto veselības pārbaužu veikšanu 2013. un 2014.gadā.

Konkursa nolikumā paskaidrots, ka Daugavpils novada dome 2012.gada martā ar Nodarbinātības valsts aģentūru ir noslēgusi līgumu par aktīvā nodarbinātības pasākuma „Algotie pagaidu sabiedriskie darbi” īstenošanu un iesaistījusi darbā bezdarbniekus. Līgumā atrunāts, ka pašvaldības pienākums ir pagaidu darbos iesaistītajiem bezdarbniekiem nepieciešamības gadījumā nodrošināt obligātās veselības pārbaudes.

Saskaņā ar konkursa nolikumu, 2013.-2014.gadā Daugavpils novada dome plāno finansēt aptuveni 180 cilvēku veselības pārbaudes, tomēr šis skaits var tikt grozīts.

Jāatzīmē, ka veicamo veselības pārbaužu skaits un veids ir atkarīgs no Daugavpils novada pašvaldībā izveidoto pagaidu darba vietu specifikas un iesaistīto bezdarbnieku skaita, vienas veselības pārbaudes cena nedrīkst pārsniegt 20,00 latus.

Pretendenti piedāvājumus var iesniegt līdz 2013.gada 2.decembrim plkst.10:00, Daugavpils novada domes 5.kabinetā, Rīgas ielā 2, Daugavpilī.

Jāatzīmē, ka agrāk Daugavpils novada dome pagaidu darbos iesaistītos bezdarbniekus nodrošināja ar bezmaksas veselības pārbaudēm Grīvas poliklīnikā, bet vēlāk tika nolemts izsludināt konkursu par minētā pakalpojuma sniegšanu ar izdevīgākiem nosacījumiem. 


Написать комментарий

"Arbeit macht frei" skandējot šos vārdus mūsu valdība izgudroja simtlatnieku programmu. Diemžēl pilnas slodzes darbs par 80Ls, kad minimālā alga ir 200Ls bruto, ir spīdzināšana. Simtlatnieku programma ir diezgan noziedzīga rīcība no valdības puses. Vārdu sakot, šī valdības kampaņa ir klajš cilvēktiesību pārkāpums... Ar skaudību, Skolnieciņš (Skauģu Skauģis)
©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)