13. Muzikālajā maratonā “Pret AIDS” uzstāsies īpašā viešņa

foto: Jaunatnes departaments
foto: Jaunatnes departaments

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka piektdien, 29.novembrī, J.Pilsudska Daugavpils Valsts poļu ģimnāzijā (Marijas ielā 1) notiks Muzikālais maratons “Pret AIDS”.

Jaunatnes departamenta jaunatnes lietu speciāliste Edīte Ivanova paziņoja portālam Gorod.lv, ka pasākuma laikā liela uzmanība tiks pievērsta dažādām ar AIDS slimību saistītām problēmām, lai jauniešos veicinātu izpratni, paaugstinātu izglītības līmeni un mazinātu aizspriedumus par HIV/AIDS un tā sekām. Muzikālā maratona programmā varēs redzēt pilsētas labākos deju šovus, dzirdēt stiprākos vokālos priekšnesumus un novērtēt “Fire Theatre”, “Dvinsk Beatz” un citu talantīgu jauniešu uzstāšanos. Atbalstīt pasākumu un pievērst uzmanību ar AIDS slimību saistītām problēmām atbrauks un sniegs lielisku koncertprogrammu daugavpiliešiem arī bijusī TV šova „Okartes skatuve” dalībniece un dziedātāja KOŠĀ jeb Anita Intaite.

Pasākuma rīkotājs – Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments – aicina piektdien, 29.novembrī, plkst.17:00 piedalīties muzikālajā maratonā „Pret AIDS” un sola neaizmirstamu vakaru. 


Написать комментарий