Ceļu satiksmes negadījumu rezultātā Daugavpilī cieta bērns un gājis bojā dzīvnieks

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Vakar, 21.novembrī, Daugavpils novadā reģistrēti trīs ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta viens zēns un vīrietis, kā arī gāja bojā dzīvnieks, informē Valsts policijas preses dienests.

Agri no rīta, Lielā ielā, 1992.gadā dzimis Opel vadītājs uzbraucis 2003.gadā dzimušajam zēns, kurš šķērsojis ceļa braucamo daļu pa gājēju pāreju. Zēns ar traumām nogādāts slimnīcā. Policija skaidros notikušā iemeslus un apstākļus.

Plkst. 10:20 Naujenes pagastā, Kraujā automašīnas Opel vadītājs, 1967.gadā dzimis vīrietis, uzbrauca 1940.gadā dzimušajam velosipēdistam, kurš, pēc sākotnējās informācijas, braucot ar automašīnu vienā virzienā, nenorādīja manevra virzienu un uzsāka kreiso pagriezienu, kā rezultātā notika sadursme. Velosipēdists ar traumām nogādāts slimnīcā.

Ap plkst. 18:00 Ilūkstes novada Eglaines pagastā 1976.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu Volvo, uzbrauca zirgam, kurš pēkšņi izskrēja uz ceļa braucamās daļas. Negadījuma rezultātā deformēta automašīna. Vadītājam medicīniskā palīdzība tika sniegta uz vietas, bet mājdzīvnieks gājis bojā.


Написать комментарий