«ТАКА» jau ir noteikusi konkursa «Veiksmīgākais tūrisma produkts 2013» uzvarētājus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā portāla Gorod.lv lasītājiem jau ir zināms, Daugavpils novada domes Tūrisma un kultūras aģentūra „TAKA” septembrī izsludināja konkursu par jau pastāvošo veiksmīgāko tūrisma produktu un produkta ideju, kuru varētu realizēt novadā.

Saskaņā ar nolikumu konkursa norise plānota divos etapos. Pirmā etapa rezultātā tika atlasīti pretendenti, kuru tūrisma produkts vērtēšanas komisijai likās īpaši pievilcīgs.

Tā, nominācijā „Gada labākā jaunā tūrisma produkta inovatīvā ideja” cīnīsies muzejs–zemnieku saimniecība „Egles” – Valentīns Kuklis, mājas alus – Normunds Rozentāls un „Info Mežs” – Liene Purple.

Savukārt nominācijā „Labākais tūrisma produkts” lielāko punktu skaitu un tiesības pāriet konkursa otrajā etapā ieguva Ilmāra Locika mobilā pirts un kubla sniegšana, kotedža „Meža skuķi” – Aija Dvinska, kā arī atpūtas parks „Silene” – SIA „Antaris”.

Biedrības „TAKA” tūrisma speciāliste Mudīte Kiseļova paziņoja, ka vērtēšanas komisija jau apmeklēja konkursa finālistus, un ir noteikti tā uzvarētāji, tomēr pagaidām tā būs intriga. Uzvarētāji tiks paziņoti speciāla pasākuma laikā, kura gaitā tiks pasniegtas balvas.

Atzīmēsim, ka kopējais konkursa balvu fonds sastāda 500 latus. Diviem konkursa uzvarētājiem tiks dota balvas izvēle no vairākiem pieredzes apmaiņas braucieniem.

Atgādināsim, ka konkursa mērķis ir noteikt oriģinālāko piedāvājumu, kurš rada tūristu interesi, un tādējādi piesaista tūristus. Turklāt jaunajam tūrisma produktam jābūt inovatīvam, ilgtermiņa un kvalitatīvam. Ir ļoti svarīgi stimulēt tūrisma sfēras darbiniekus izstrādāt jaunas idejas un popularizēt piedāvātos produktus.   


Написать комментарий