“Sochin Karate Klub” sportisti no Lietuvas pārveda 4 zelta, 2 sudraba un 3 bronzas medaļas

foto: Sergejs Ivaņko
foto: Sergejs Ivaņko

9.novembrī Kauņā (Lietuvā) norisinājās ikgadējais starptautiskais karatē turnīrs „Tiger Way”. „Sochin Karate Klub” kārtējo reizi izcēlās ar labiem rezultātiem.

„Sochin Karate Klub” vadītājs Sergejs Ivaņko paziņoja portālam Gorod.lv, ka turnīrā piedalījās 400 dalībnieku no septiņu valstu (Baltkrievijas, Krievijas, Itālijas, Latvijas, Lietuvas, Gruzijas) 26 klubiem un organizācijām. Kauņas hallē vienlaicīgi cīņas norisinājās uz 8 tatami.

Jāatzīmē, ka „Sochin Karate Klub” sacensībās piedalījās ar 10 karatistiem, ar kuriem kopā devās arī divi treneri – Sergejs Ivaņko (3.dans) un Tatjana Raki (1.dans). Sportistus atbalstīt devās arī viņu vecāki.

Pēc S.Ivaņko domām, komanda uzstājās ļoti labi: „Deniss Kuranovs kumite kategorijā ieguva prognozēto 1.vietu, bet tikpat labi nostartēja arī Armands Grosbergs, kurš kumite ieguva 1.vietu, pie tam organizatoru kļūdas dēļ viņš bija spiests cīnīties ar vecākiem oponentiem.

Arī meitenes cīnījās lieliski. Ļoti labi savas cīņas aizvadīja Julianna Daukšte, kurai ir 1.vieta kata kategorijā, kā arī, spītējot savainojumiem, 3.vieta kumite. Santa Reva ieņēma 1.vietu kumite, kā arī 3.vietu kata kategorijā.

Negaidīti labi nostartēja komandas jaunākais dalībnieks Emīls Mihejevs, kurš prata kata iegūt 2.vietu, kam, uzvarot trīs cīņās, pievienoja arī 2.vietu kumite.

Arnolds Samoilovskis izcīnīja bronzu.

Labi cīnījās arī pārējie kluba sportisti – Alisa Ivaņko, Aleksandra Lebedeka, Niks Isačenko un Nikolajs Romancevičs. Nelielas kļūdas, kuras viņi pieļāva, būs laba mācība un nākamreiz palīdzēs parādīt sevi labāk”.

Runājot par rezultātiem, S.Ivaņko atzīmēja, ka šajā turnīrā „Sochin karate klub” izcīnīja 4 zelta, 2 sudraba un 3 bronzas medaļas, kā arī pateicās vicemēram Jānim Dukšinskim, Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes vadītājai Marinai Isupovai un Sporta pārvaldes vadītājam Aleksandram Isakovam, sportistu vecākiem par palīdzību brauciena organizēšanā.



Написать комментарий