Jersikā vairo mīļumu

foto: livani.lv
foto: livani.lv

Tik valdzinoši var būt mazi sīkumi! Tāds nieks un diena smaida… ir labi, ja ir apkārt siltums tāds un apziņa - par Tevi domā kāds...

Pateicoties Sorosa fonda projekta „Pārmaiņu iespēja skolām” ietvaros, 31.oktobrī Jersikas pamatskolā, notika radošā nodarbība – „Apdrukā savu dāvanu”, ziņo Līvānu novada portāls. Nodarbību vadīja Jersikas pamatskolas skolotāja M.Ivanova.

Apdrukāta spilvendrāna, šalle vai sedziņa ir skaista un oriģināla dāvana, tai piemīt maģiskas spējas - tā rada prieku ne tikai saņēmējam, bet arī dāvinātājam. Glīti apdrukāta dāvana liecina par dāvinātāja izdomu, viņa attieksmi un vēlējumu dāvanas saņēmējam.

Nodarbība bija paredzēta visiem interesentiem bez speciālām priekšzināšanām. Auduma apdruka nodarbības laikā tika apgūta dažādās tehnikās, izmantojot spiedogus, trafaretus un šablonus, tā radot skaistus darbus savam un citu priekam. Apdrukas laiks ir pavisam īss un vienkāršs, kas neaizņem daudz laika, bet klāt ir jārēķina šablona sagatavošana, kas prasa pacietību un akurātu darbu. Krāsu prieks bija neiztrūkstoša sastāvdaļa, kas bija vērojama dalībnieku darbos, tajos atspoguļojas radošā fantāzija un oriģinalitāte.


Написать комментарий