Jēkabpils pašvaldības izpilddirektors Dainis Līcis piedalījās inovatīvas asfalta bedrīšu remontējamās iekārtas prezentācijā

foto: jekabpils.lv
foto: jekabpils.lv

Jēkabpils pilsētas pašvaldības izpilddirektors Dainis Līcis vakar, 14. novembrī piedalījās inovatīvas asfalta bedrīšu remontējamās iekārtas SILKOT 10 prezentācijā.

Kā informē Jēkabpils pašvaldības portāls, prezentācijas laikā tehnisko informāciju par iekārtu sniedza Silkot pārstāvis no Čehijas Dalibors Pazderka. Viņš uzsvēra, ka prezentējamai iekārtai asfalta bedrīšu remontēšanā ir vairākas priekšrocības: tiek izmantots reciklāts, iespējams izmantot ziemas laikā pie mīnus grādiem, vienkārša iekārtas apkalpošana un remonti, kā arī remontvielas kalpo vairākus gadus un tāpēc šāda tehnoloģija ir finansiāli izdevīgāka par šobrīd izmantojamām tehnoloģijām.

Pēc informatīvās prezentācijas sadaļas notika praktiska asfalta bedrīšu remontējamās iekārtas prezentācija darbībā Jēkabpils pilsētas ielās, kā arī tika sniegtas atbildes uz prezentācijas dalībnieku jautājumiem. Noslēgumā pasākuma organizatori pateicās Jēkabpils pilsētas pašvaldībai par demonstrācijas vietas atvēlēšanu un atsaucību pasākuma organizēšanā.

Kopumā asfalta bedrīšu remontējamās iekārtas prezentācijā piedalījās pašvaldību izpilddirektori, atbildīgie darbinieki par ceļu uzturēšanu, „Latvijas Valsts ceļi” pārstāvji, kā arī AS „Latvijas autoceļu uzturētājs” pārstāvji.


Написать комментарий