Daugavpils teātra izrāde «Kazanova. Henrieta. Venēcija.»

foto:
foto:

Svētku laikā Daugavpils teātris aicina izjust un dāvināt citiem patiesas un skaistas emocijas. 

Dāvanu maisā lieciet biļetes uz izrādēm. Izdzīvojiet smalku, izjustu stāstu, kurā mīlestība un kaisle runā kustības valodā iestudējumā „Kazanova.Henrieta. Venēcija.”

Izrāde "Kazanova. Henrieta. Venēcija" stāsta par spilgtu, neordināru cilvēku vārdā Džakomo Kazanova. Iestudējums atklās Kazanovas smalko un romantisko dvēseli, kas katru reizi iemīlējās patiesi un kaislīgi. Tas būs stāsts par personību ar lielu cilvēcisko potenciālu, kura prata skaisti dzīvot, meistarīgi spēlēt un neprātīgi jokot ar savu likteni.

Video autors: Andrejs Timofejevs

Izrādes  horeogrāfe Irina Saveļjeva pēc pirmizrādes atzina, ka vārdiem nav vietas, lielākā dāvana jau ir saņemta -  iestudējuma stāsts tika sadzirdēts, saprasts un sajusts, jo pēc izrādes skatītāju pārpildītā zāle  cēlās kājās, bija aizkustinājuma asaras. Izrādi raksturojošie vārdi- niansētas detaļas, skaisti cilvēki, mūzika, deja,  spēcīgs stāsts par mīlestību, mīlētāju un spilgtu personību.

Skatītāja Alla Lvova par izrādi : „А я только что из театра. "Казанова. Генриетта. Венеция" - это просто фантастика. Нет, это чудо! Если вы еще не видели и раздумываете - идите и смотрите.Декорации, свет, костюмы, музыка - все волшебно...”

Horeogrāfe, libreta autore: Irina Saveļjeva

Galvenajās lomās: Miroslavs Blakunovs,Jeļizaveta Petrova

Izrādes: 30. decembrī 18:30

               25. janvārī 18:00

Biļetes: Daugavpils teātra kasē (654 26520) un internetā www.bilesuparadize.lv

Sīkāka informācija : www.daugavpilsteatris.lv


Написать комментарий