Kautiņa dēļ apdraudēts krievu TV šovs «Дом-2»

foto: ria.ru
foto: ria.ru

Krievijā satraukumu radījušas ziņas, ka grasās slēgt populāro televīzijas šovu Дом-2 – lai gan tā ir viena no skatītākajām pārraidēm, tur notiekošās nekārtības kļuvušas pārlieku satraucošas.

Дом-2 ir viens no tradīcijām bagātākajiem projektiem Krievijas televīzijās - jauniešu kaislības, intrigas, ķildas un citi sadzīviskie notikumi kļuvuši skandalozi populāri, un tiem seko miljoniem skatītāju visā plašajā Krievzemē un ārpus tās robežām. 

Tiesa, mediju holdinga Газпром-медиа jaunā vadība, kam pieder izklaides kanāls ТНТ, kur rāda realitātes šovu, apsver lēmumu projektu pārtraukt - lai gan oficiāls apstiprinājums tam nav gūts, mēļo, ka šova dienas ir skaitītas.

Situācija saasinājusies pēc novembra sākumā demonstrēta raidījuma, kurā divi dalībnieki pamatīgi saplūcās - Aleksandrs Gobozovs nokaitināja savu kolēģi Elīnu Karjakinu, uzlejot viņai karstu ūdeni, un meitene viņam metās virsū ar dūrēm.

Dažādi konflikti un rupja izrunāšanās šovā nav reta parādība, un par to satraucies pat Krievijas parlaments - deputāti mēģinājuši pat ar likuma izmaiņām panākt šova pārtraukšanu, bet līdz šim tas nav izdevies.


Написать комментарий