Apstrīdēts Daugavpils vidējās profesionālās skolas ēku kompleksa infrastruktūras uzlabošanas konkurss

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Tas, ka neviens liels konkurss nenotiek bez ilgstoša pieņemto lēmumu apstrīdēšanas procesa, atkal rāda Daugavpils vidējās profesionālās skolas ēku kompleksa infrastruktūras uzlabošanas konkurss, kurš saskaņā ar Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapas informāciju tika apstrīdēts jau 8. novembrī.

Te ir jāatgādina, ka pirmo reizi konkurss tika izsludināts jūlija beigās. Pēc tam tā nolikumā divas reizes tika ieviestas izmaiņas, bet 5. novembrī par konkursa uzvarētāju tika atzīta piegādātāju apvienība „Hochtief Solutions, PMK, BBA”, kura vēl 6 pretendentu konkurencē būvdarbu veikšanai, spēja piedāvāt mazāko iepirkuma summu Ls 4 412 920,56 (bez PVN).

Atzīmēsim, ka Daugavpils vidējās profesionālās skolas ēku kompleksa infrastruktūras uzlabošanas konkurss sadalīts 4 kārtās un sevī iekļauj profesionālās skolas ēkas rekonstrukciju, IT kompetenču centra jaunbūvi (I kārtas 1. un 2. daļa); studentu viesnīcas rekonstrukciju un tās energoefektivitātes paaugstināšanu (II kārta); mācību darbnīcu rekonstrukciju un būvniecību, mācību darbnīcu demontāžu, ārējās teritorijas labiekārtošanu (III kārtas 1., 2. un 3. etaps); ceļu mehāniķu praktiskās darbnīcas būvniecību, stāvvietas labiekārtošanu pie ceļu mehāniķu praktiskās darbnīcas, kā arī pagalma teritorijas labiekārtošanu (IV kārtas 1., 2. un 3. etaps).

Saskaņā ar informatīvo ziņojumu par iepirkumu sūdzību iesniedza SIA „Modus būve”. Pēdējais sūdzības izskatīšanas un lēmuma pieņemšanas termiņš ir 22. novembris.  


Написать комментарий