18.novembrī pasniegs Atzinības rakstus Līvānu novada iedzīvotājiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Izskatot iedzīvotāju un organizāciju iesniegtos priekšlikumus,Līvānu novada domes deputāti pieņēma lēmumu apbalvot ar Līvānu novada domes Atzinības rakstu par personīgu ieguldījumu Līvānu novada attīstībā, par sasniegumiem novada sociālajā, izglītības, kultūras un tautsaimniecības jomā, par novada tēla veidošanu un pašaizliedzību sekojošus Līvānu novada iedzīvotājus, ziņo Līvānu novada portāls.

Nominācija „Pašaizliedzīga rīcība līdzcilvēku labā”

Sveiksim PĒTERI STOĻEROVU, ILONU PODOĻSKU un VIKTORU SKRŪZMANI - Līvānu pilsētas iedzīvotājus - par pašaizliedzīgu un drosmīgu rīcību, glābjot 2013.gada 5.oktobrī traģiskā negadījumā smilšu nogruvumā cietušos bērnus.

Nominācija „Sabiedriskais darbs”

Apbalvojumu saņems IVETA MAĻINA-TABŪNE, Latgales plānošanas reģiona Administrācijas vadītāja - par sniegto atbalstu Līvānu novada kā reģionālās nozīmes attīstības centra izaugsmes un Eiropas Savienības fondu apguves veicināšanā.

Nominācija „Izglītība”

Ar Atzinības rakstu godinās Spriņģu ģimeni - Rudzātu vidusskolas pedagogus: VLADISLAVU SPRIŅĢI (Rudzātu vidusskolas direktoru, fizikas skolotāju) un VENERANDU SPRIŅĢI (matemātikas skolotāju). Par godprātīgu, nesavtīgu darbošanos Rudzātu un Līvānu novada jaunās paaudzes izglītošanā, dabaszinātņu nometņu organizēšanu, skolēnu talantu apzināšanu un izkopšanu vairāk kā 30 gadu garumā.

Nominācija „Kultūra”

Apbalvosim ILZI GRIEZĀNI, Latgales mākslas un amatniecības centra vadītāju - par radošu un novatorisku ideju realizāciju Latgales mākslas un amatniecības centra darbībā 10 gadu garumā, kā arī 2013.gadā īstenoto Līvānu stikla muzeja ekspozīcijas iekārtošanu un modernizāciju.

Nominācija „Uzņēmējdarbība”

Atzinības rakstu un goda zīmi „GADA UZŅĒMĒJS 2013” saņems DZINTARS DAUGULIS, SIA „Daugulis & Partneri” direktors, par ieguldījumu Līvānu novada uzņēmējdarbības attīstībā, jau 19 gadus vadot uzņēmumu „Daugulis & Partneri”.

Apakšnominācijā „LAUKU UZŅĒMĒJS 2013” Atzinības rakstu saņems  JĀNIS RUSIŅŠ, Sutru pagasta z/s „Ozoldārzs” īpašnieks - par augstiem ražošanas rādītājiem piena lopkopības nozarē un sabiedrisko aktivitāti.

Apakšnominācijā „JAUNAIS UZŅĒMĒJS 2013” par debiju uzņēmējdarbībā Atzinības rakstu saņems SIA „Livani Eko Group” (valdes locekļi KALVIS PASTARS, GATIS PASTARS, KASPARS ROKJĀNS) - par veiksmīgu startu biznesā, izveidojot biohumusa ražotni Līvānu novada Rožupes pagastā, pilnveidojot zināšanas un attīstot uz eksportu orientētu uzņēmējdarbību.

Nominācija „Sports”

Sveiksim VLADIMIRU POĻAKOVU, Līvānu novada sportistu - par augstvērtīgiem sasniegumiem Latvijas, Eiropas un Pasaules čempionātos, par sportiska dzīves veida un Līvānu vārda popularizēšanu, par nesavtīgu brīvprātīgā darbu novada sporta pasākumos.

Nominācijā „Mecenātisms, labdarība”

Šajā nominācijā Atzinības rakstu saņems SIA „BALTIK SISTĒM” (Līvānu novada uzņēmēji VITĀLIJS BEĻINSKIS un VIOLETA KUZMINA) par sniegto finansiālo atbalstu sabiedriskām aktivitātēm Līvānu novadā vairāku gadu garumā un veiksmīgu uzņēmējdarbību kravu pārvadājumu jomā (74 darbinieki, uzņēmums ir 4. pēc apgrozījuma rādītājiem Līvānu novadā 2012.gadā).

Domes atzinības rakstu šajā nominācijā pasniegs GUNTAI DAUGAVIETEI, zvērinātu notārei, Latvijas Notāru padomes loceklei - par profesionālu un pretimnākošu attieksmi, sniedzot notariālos pakalpojumus un konsultācijas iedzīvotājiem, kā arī finansiāli atbalstot jauniešu studijas augstskolās.

Apbalvošanas svinīgais pasākums 18.novembrī plkst. 13.00 Līvānu novada Kultūras centrā. Koncertēs populārā dziedātāja Jolanta Gulbe - Paškeviča, saksofona virtuozs Deniss Paškevičs un zviedru mūziķis Hanss Antaheds.

Ieeja pasākumā - bez maksas.


Написать комментарий