Dziedātāja Jūlija Načalova atzinās, ka pastāvīgi lieto skaistuma injekcijas

foto: showbizdaily.ru
foto: showbizdaily.ru

32 gadus vecā dziedātāja Jūlija Načalova ir atradusi skaistuma recepti. Pirmkārt, viņa cenšas ēst tikai dabīgus produktus.

Otrkārt, organisma uzturēšanai tonusā viņa iziet adatu terapijas procedūras. Jūlija padalījās, ka viņa ir novērtējusi akupunktūru Ņujorkā, bet pēc tam atrada labus netradicionālās metodikas speciālistus arī Maskavā, – vēsta eurosmi.ru.

Tāpat Načalova intervijā izdevumam „7 dienas” pastāstīja, ka vismaz divas reizes mēnesī apmeklē kosmetologu. Pēc speciālista padoma dziedātāja lieto hialuronskābes injekcijas. Viņa skaidro, ka injekcijas atšķirībā no krēma, kas bagātināts ar skābi, piegādā barības vielas uzreiz uz dziļajiem ādas slāņiem.

Jūlija atzīmē, ka daudzi uzskata injekcijas par pārāk stipru iedarbības līdzekli. Bet viņa pati ir pārliecināta, ka skaistuma injekcijas ir mūsdienu nepieciešamība, jo mēs dzīvojam toksīnu un smoga ielenkumā, tādēļ bez efektīvas palīdzības mēs nevaram iztikt.

Bez profesionālas kosmetologa kopšanas Jūlija uzlabo ādas stāvokli ar zilā māla masku palīdzību. Tāpat dziedātāja bieži izmanto augu uzlējumus, kurus izmanto Austrumu medicīnā. Načalova saka, ka tie attīra ne tikai cilvēka ķermeni, bet arī enerģētiku.


Написать комментарий