Vitasa upuris pazuda bez vēsts

foto: mk.ru
foto: mk.ru

Pagājušajā pavasarī dziedātājs Vitass iekļuva skaļā skandālā.

Domājams, ka ieskurbušā stāvoklī viņš sākumā pārbrauca jaunietes velosipēdam, pēc tam draudēja viņai ar pistoles mulāžu un apvainoja policijas darbinieku, kurš pildīja savus pienākumus. Visas šīs „trakulības” Vitasam izmaksāja tikai 100 tūkst. rubļu.

Būtībā šī skandāla dēļ Vitass tikai vinnēja, jo interese par viņa personu strauji pieauga, un koncerti sāka nest lielus honorārus, – ziņo russianshowbiz.info.  

Par svarīgu Vitasa vainas mīkstinošu apstākli kļuva cietušās Olgas Holodovas putrotās liecības, kura pēc dziedātāja advokāta Sergeja Žorina vārdiem vienkārši nobijās, kad lieta nonāca līdz tiesai, un konfrontācijas laikā paziņoja pavisam ko citu – viņas velosipēdu zem automobiļa riteņiem nometa viņai nepazīstams puisis.

Sergeju Žorinu māc aizdomas, ka Olga Holodova vienkārši ir krāpniece, kura tādā veidā iedzīvojas uz šādu situāciju rēķina. Advokāts vēlas reabilitēt Vitasu sabiedrības acīs un uzstāj uz to, lai dziedātājs iesniedz prasību par viltus ziņojumu. Tomēr Vitālijs Gračovs pagaidām nezina, vai viņš grib turpināt šo stāstu. Tai pašā laikā Olga Holodova ir pazudusi, un neviens nezina, kur viņa atrodas.


Написать комментарий