Videonovērošanas kameras drīz parādīsies vēl divās Daugavpils novada skolās

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka Daugavpils novada dome ir izsludinājusi atklātu konkursu par videonovērošanas sistēmas piegādi un uzstādīšanu divās novada skolās – Randenes pamatskolā un Skrudalienas pamatskolā.

Daugavpils novada domes IT kompetences centra vadītāja pienākumus pildošais Ivars Smans paziņoja portālam Gorod.lv, ka par konkursa uzvarētāju atzina SIA „Info Dispečers”, kas minēto pakalpojumu sniegs par 3028,5 latiem bez PVN.

Atgādināsim, ka Randenes pamatskolā vēlas uzstādīt 16 kanālu video reģistratoru ar cieto disku 1TB, 4 iekšējām kupolveida videokamerām, 6 ārējām videokamerām, barošanas bloku u.c.

Savukārt Skrudalienas pamatskolā, izņemot 16 kanālu video reģistratoru ar cieto disku 1TB, monitoru, barošanas bloku, tiks uzstādītas 9 iekšējās kupolveida un 7 ārējās videokameras, iepirkuma cenā ietilpst arī aprīkojuma uzstādīšana.

Pēc I.Smana vārdiem, videonovērošanas kameru uzstādīšana Daugavpils novada skolās ir nepieciešama, jo skolās ilgu laiku nav nakts apsarga, kurš nodrošinātu kārtību skolu teritorijā. Tāpat Kalupes, Silenes un Naujenes pamatskolas, Sventes vidusskolas pieredze liecina, ka tas bija pareizs lēmums.

Tiek plānots, ka videonovērošanas sistēmas uzstādīšanas darbi tiks veikti un nodoti ekspluatācijā līdz 2013.gada 12.novembrim.


Написать комментарий