Pārsūdzēti konkursa rezultāti par divu Daugavpils novada skolu renovāciju

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka šā gada 1.oktobrī tika paziņoti rezultāti konkursā par divu Daugavpils novada skolu – Špoģu vidusskolas un Lāču pamatskolas – renovāciju, tomēr minētie rezultāti tika pārsūdzēti.

Saskaņā ar paziņojumu par iepirkumu, konkursa rezultātus, saskaņā ar kuriem par tā uzvarētājiem kļuva SIA „Šafrans”, kas Špoģu vidusskolas renovācijas darbus veiktu par 701 515,59 latiem bez PVN, un SIA „Ditton Būve”, kas renovētu Lāču pamatskolu par 841 402, 89 latiem, pārsūdzēja Lietuviešu SIA „Specialus montažas – NTP”.

Daugavpils novada domes Komunālās saimniecības nodaļas būvtehniķe Olga Sokolovska paskaidroja portālam Gorod.lv, ka esot pārsūdzēta konkursa pirmā daļa – Špoģu vidusskolas renovācija, un tas neesot pārsteigums, jo šajā konkursa daļā piedalījās 5 pretendenti. Pēc O.Sokolovskas vārdiem, SIA „Specialus montažas – NTP” sūdzību iesniedza pēc pārsūdzēšanas terminā beigām, tādēļ Daugavpils novada domei jāpaskaidro tai situācija un jāsagaida Iepirkumu uzraudzības biroja atbilde.


Написать комментарий