Ir atlikusi tikai nedēļa, lai piedalītos konkursā “TAKA” par labāko tūrisma produktu un ideju

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā iepriekš ziņoja portāls Gorod.lv Daugavpils novada domes Tūrisma un kultūras aģentūra „TAKA” septembra sākumā izsludināja konkursu „Par veiksmīgāko 2013. gada tūrisma jauno produktu”. No šodienas atliek tikai nedēļa, lai izmantotu šo iespēju un piedalītos konkursā.

Mudīte Kiseļova, „TAKA” tūrisma speciāliste portālam Gorod.lv pastāstīja, ka uz šo brīdi populārākā konkursa nominācija ir „Pastāvošais tūrisma produkts”, t.i., lielākais pieteikumu skaits saņemts ar piedāvājumiem, kuri tika ieviesti 2012. gadā. Ne tik aktīvi konkursanti sūta pieteikumus labākajai idejai, kuru varētu realizēt Daugavpils novadā. Tādēļ tūrisma speciāliste aicina visus interesentus būt drošākiem un pieiet dalībai konkursā no radošās puses.

Atgādināsim, ka konkursa mērķis ir noskaidrot oriģinālāko piedāvājumu, kurš rada tūristu interesi un tādējādi piesaista viņus apmeklēt Daugavpils novadu. Turklāt jaunajam tūrisma produktam jābūt inovatīvam, kvalitatīvam un ilgtermiņa, jo ļoti svarīgi stimulēt tūrisma sfēras darbiniekus izstrādāt jaunas idejas un popularizēt viņu piedāvātos produktus.

Jāatzīmē, ka konkursa pieteikuma formu var atrast Daugavpils novada domes portālā, bet aizpildītās anketas Tūrisma un kultūras aģentūras birojā (Daugavpilī, Rīgas ielā 2) var iesniegt personīgi līdz 15. oktobra plkst. 12:00 vai pa elektronisko pastu taka@dnd.lv.


Написать комментарий