Naujenes pagasta pārvalde izsludināja konkursu par koka konstrukciju izgatavošanu un piegādi

foto: minsk.olx.by
foto: minsk.olx.by

7. oktobrī Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā parādījās Naujenes pagasta pārvaldes sludinājums par koka konstrukciju izgatavošanas un piegādes atklātu konkursu Naujenes pagasta pārvaldei.

Saskaņā ar projekta tehnisko specifikāciju pagasta pārvalde plāno iegādāties 4 baļķu galdu komplektus ar diviem soliem bez mugurdaļas, vēl 6 baļķu galdus un 4 koka atkritumu konteinerus, divas pludmales ģērbtuves un 21 smilšu kasti.

Kā portālam Gorod.lv pastāstīja Naujenes pagasta pārvaldes Saimniecības daļas vadītāja Jūlija Mihiļeviča, iepirkums tiek veikts ar mērķi labiekārtot pagasta teritoriju. Tā, smilšu kastes tiks nomainītas praktiski visos pagasta ciematos, jaunās pludmales ģērbtuves parādīsies Lociku ezera pludmalē, savukārt koka galdi un soli tiks uzstādīti Juzefovas un Eiropas parkā pie Naujenes pagasta pārvaldes ēkas.

Konkursa nolikumā norādīts, ka šo koka konstrukciju garantijas termiņš nedrīkst būt mazāks par diviem gadiem. Turklāt iepirkuma cenā jāiekļauj transporta izdevumus un montāžu norādītajās vietās.

Pasūtījumu plāno izpildīt divu mēnešu laikā no līguma slēgšanas brīža, savukārt pagasta teritorijas labiekārtošana pēc J. Mihiļevičas vārdiem sāksies jau pavasarī.

Atliek tikai atzīmēt, ka pretendentu pieteikumus Naujenes pagasta pārvalde pieņems līdz 18. oktobra plkst. 11:00.


Написать комментарий