Līvānu 1. vidusskolai iegādāts sporta inventārs

foto: laiki.lv
foto: laiki.lv

Šoziem Līvānu 1. vidusskolas skolniekiem sporta stundās būs iespēja vairāk laika pavadīt svaigā gaisā. 

Pateicoties LR Izglītības un zinātnes ministrijas projektu konkursam, Līvānu 1. vidusskolā tika uzstādītas basketbola grozu konstrukcijas un iegādāts ziemas sporta inventārs – 21 distanču slēpju komplekts un 30 slidu pāri, informē Līvānu novada portāls.

Līvānu 1. vidusskolas direktors Juris Iesalnieks atzīst, ka līdz šim skolai nav bijušas slidas, bet tagad bērniem būs iespēja sporta stundās slidot, jo ir iegādāti 30 slidu pāri, tādējādi sporta stundas kļūs interesantākas, kvalitatīvākas un daudzveidīgākas.

Ļoti pozitīvi vērtējam to, ka iegādātie distanču slēpju komplekti dos iespēju visām klašu grupām (1. – 12. klase) sporta stundās apgūt distanču slēpošanas pamatprasmes un pilnveidot esošās. Slēpes un slidas ievērojami uzlabos sporta nodarbību kvalitāti ziemā, kas līdz šim Līvānu 1. vidusskolā nebija iespējams.

Projektu “Sporta inventāra iegāde mācību priekšmeta “Sports” standarta īstenošanai Līvānu 1.vidusskolā” finansē Izglītības un zinātnes ministrija 2571,00 latu apmērā, bet līdzfinansē Līvānu novada pašvaldība. Kopējās projekta izmaksas ir 5141,99 lati. 


Написать комментарий