Dažās Daugavpils novada skolās renovācijas darbi sāksies jau šogad

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka Daugavpils novadā ir izsludināts liels konkurss par 8 izglītības iestāžu renovāciju, šobrīd ir zināms, kas veiks renovācijas darbus 7 izglītības iestādēs.

Šodien, 7.oktobrī, preses konferences laikā Daugavpils novada domes izpilddirektore Vanda Kezika paziņoja, ka piecas novada skolas – Salienas, Zemgales, Vaboles vidusskolas, kā arī Medumu un Kalupes pamatskolas esot noslēgušas līgumus ar konkursa uzvarētājiem, savukārt Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā publicētie konkursu rezultāti par rekonstrukcijas veikšanu Špoģu vidusskolā un Lāču pamatskolā joprojām ir pārsūdzami. Runājot par rekonstrukcijas veikšanu Biķernieku pamatskolā, Vanda Kezika atzīmēja, ka piedāvājumu iesniegšanas termiņš tuvojas beigām, tomēr sakarā ar to, ka nākamgad šajā skolā īstenos citu energoefektivitātes paaugstināšanas projektu, ar augstākminētā konkursa rezultātiem var nesteigties.

Savukārt Daugavpils novada domes priekšsēdētājas vietnieks Arvīds Kucins piebilda, ka Medumu pamatskolā un Zemgales vidusskolā esot uzsākti sagatavošanas darbi, Vaboles vidusskolā tie sāksies novembrī, pārējās skolās – nākamgad.

Atbildot uz jautājumu, vai nebūs nepieciešami papilddarbi, kuri minētajā projektā nav paredzēti, A.Kucins atbildēja: „Iespējams, nākamo gadu budžetā vajadzēs paredzēt skolu renovācijām domātos papildlīdzekļus, jo naudas trūkuma dēļ daži darbi šajos projektos nav paredzēti”.


Написать комментарий