«Māja – 2»: Ļaskoveca galu galā saprata, ka Alvaress vienkārši sūknē no viņas naudu

foto: dom-2-onlain.ru
foto: dom-2-onlain.ru

Kristīnes Ļaskovecas un Gabriela Diasa Alvaresa attiecības deva plaisu. Jaunieti neapmierina tas, ka puisis dzīvo uz viņas rēķina un pat nedomā mainīt situāciju.

20. septembrī (ēters 6. oktobrī) Kristīne nosauca civilvīru par Alfonsu.   

Par skandāla iemeslu pilsētas dzīvokļos kalpoja nauda. Iztirzāt attiecību materiālo jautājumu sāka Ļaskoveca. Viņa atzinās, ka visā kopā pavadītajā laikā ar Gabrielu, viņš neiztērēja nevienu kapeiku. Viņš nepērk produktus, neapmaksā rēķinus, neģērbj un neiepriecina ar patīkamiem sīkumiem meiteni, vēsta eurosmi.ru.

Izbraukumos ārpus perimetra Alvaress arī netērējas. Aicinot Kristīni uz nakts klubu, kurā viņš strādā par dīdžeju, Diass nevienu reizi nav pacienājis viņu ar kokteili, bet tieši otrādi – lieto Ļaskovecas maku, lai apmaksātu dzērienus vai vakariņas restorānā.

Sarunu norises vietā blondīne pastāstīja par finanšu grūtībām visiem televīzijas celtniecības dalībniekiem. Viņu neapmierina situācija, ka Gabriels nerūpējas par normālu peļņu. Pati Kristīne netaisās uzturēt Alfonsu. Bet Kristīne atzīmēja, ja puisis nemainīs savus uzskatus par naudas jautājumu, viņiem nav kopējas nākotnes.


Написать комментарий