Londonā mēģina nogalināt spēles GTA 5 diska dēļ

foto: kasjauns.lv
foto: kasjauns.lv

Kamēr daļai mūsu jauno tehnoloģiju fanu misējies ar iOS7 lejuplādi un otrai daļai jau ir savs viedoklis par videospēli GTA 5, Londonā šīs spēles maniaki gatavi pat nogalināt.

Spēles GTA 5 tirdzniecības starts tika dots vien 17. septembrī pulksten 24.00 pēc Londonas laika. Pie veikalu durvīm Londonā rinda stāvēja jau no iepriekšējās dienas rīta. 
Uzreiz pēc tirdzniecības sākuma vēl nenoskaidroti cilvēki maskās mēģinājuši nogalināt puisi, kurš laimīgi iznācis no veikala ar spēles disku rokās. 

Divdesmit trīs gadus vecais spēles Grand Theft Auto 5 īpašnieks bija ticis vien pārdesmit metrus no veikala, kad tam no mugurpuses iesita pa galvu ar gluži parastu un banālu celtniecības ķieģeli. Kad jaunietis saļima, tam izdarīja dūrienu ar nazi un nolaupīja vērtīgo disku. 

Pēc Skotlendjarda informācijas, puisim atņēma spēli un mobilo telefonu. Pats jaunietis atrodas slimnīcā smagā, bet par laimi, stabilā stāvoklī. 

Garīgo slimību speciālisti uzskata, ka šāda vardarbība nav nekāds brīnums, ņemot vērā pašas spēles sižetu. Savukārt Londonas policija par slepkavības mēģinājumu aizdomās tur vairākus 15, 16 un 18 gadus vecus jauniešus.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий