V. Pjankovskis: Būšu pārsteigts, ja audits Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldē atklās nopietnus trūkumus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

10. septembrī Daugavpils pilsētas domes Iekšējo auditu nodaļas darbinieki uzsāka Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes darbības pārbaudi.

Kā portālam Gorod.lv paziņoja Iekšējo auditu nodaļas vadītāja pienākumu izpildītājs Vladimirs Pjankovskis, šī pārbaude bija iekļauta plānā un turpināsies teju mēnesi.

Atzīmēsim, ka tā jau ir trešā pārbaude, kuru veic domes audits, jaunās domes sastāva laikā. Sociālo lietu pārvaldes audits, pēc domes vadības ziņojuma, atklāja pietiekami daudz pārkāpumu, atzīmēti arī daži trūkumi Sporta pārvaldes darbā, kur pārbaude beidzās burtiski šajās dienās.

 V. Pjankovskis atzīmēja, ka pārbaude Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldē tikko sākās, tādēļ to ir grūti komentēt. Dienesta vadītājs atzīmēja, ka viņš būs pārsteigts, ja audits Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldē atklās nopietnus trūkumus.

„Tāpat kā jebkurā lielā struktūrā, arī Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldē ir iespējamas dažas nelielas kļūdas grāmatvedības uzskaitē. Kā zināms, pārvaldē patlaban strādā jauns grāmatvedis, tādēļ, ja audits konstatēs kaut kādus trūkumus, tas atvieglos jaunā darbinieka darbu un ļaus izvairīties no kļūdām nākotnē”, - atzīmēja V. Pjankovskis.


Написать комментарий